Foto GaleriTeknolojiFransa'da 'Bayraktar' paniği! Rapor açıklandı...

Fransa'da 'Bayraktar' paniği! Rapor açıklandı...

2 / 14 Fransa'da 'Bayraktar' paniği! Rapor açıklandı...
05 Temmuz 2021 - 13:00

Türkiye'nin ileri teknoloji Bayraktar öncülüğünde yaptığı SİHA devrimi tüm dünyada ses getirmeye devam ediyor. Rus savunma sistemlerini dağıtan, dünyanın dört bir yanında hem siyasetçilerin hem askeri uzmanların dikkatini çeken Bayraktar SİHA'ları Fransa'yı da harekete geçirdi.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hım05 Temmuz 2021 21:18

    bu bizim sihalar için kötü oldu miraje ve rafale gibi savaş uçaklar yapan ülke için siha ve dronlar yapmak zor olmaz her halde

  • Fatih islambul 05 Temmuz 2021 17:26

    NEREDEN  NEREYE  KİM DERDİKİ  25 SENE  ÖNCE  İHA  SIHA  YAPACAĞIZ BUNLARLA  DAĞLIK  KARABAĞI  ERMENİLERDEN KURTARACAĞIZ  SURİYE  IRAK  LİBYADA  KULLANIM  HEDEFLERİ  DARMA DAĞAN  EDECEĞİZ  YUNANIN DÜŞMANIN  KORKULU RÜYASI  OLACAĞIZ  EMEĞİ  GEÇENLERDEN ALLAH RAZI  OLSUN   SAMANCILAR  BAYDINCILAR  ÖFKELERİNDEN  KUDURUYORLAR 

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ05 Temmuz 2021 16:19

    Kılıçtaroğlu söyle demiş idi siha yapacaklarmış acaba uçacakmı diye alay ediyor idi.bakın birtane kılıçtaroğlu 6 milyon dolur ülkeler kuyrukta.abd eğer utanmasa bize sipariş verecekler.sen git şu partiyi bırak daha chp yi yönetemiyorsun nasıl bu ülkeyi yöneteceksin.bir bu siha ların jet moturlusunu yapar ise ayrıca bir de mükemmel savaş uğacağını yapar isek tadın yenmez yanında yatırılır.

  • Mehmet Yıldız05 Temmuz 2021 15:35

    Yok ya fransa damada kinaye yapıyordur aslında damat maket uçak yapıyordur. Hayaldir hayal bu gerçek degildir tayyibin hayali türkiye bunları başaramaz sadece bizi gazlıyorlar. Türkiye uçak tank top akıllı mühimmat akıllı savaş gemisi helikopter ancak hayalinde yapar. :)  :)  :) 

  • osman05 Temmuz 2021 14:51

    Kılıçtaroğlu çıldırır yine yalan üretilmesi lazım.

  • www05 Temmuz 2021 15:37

    Fakir , açlık sınırının altında yaşamaya çalışır , tuzu kurular boş şeylerle oyalanır