Foto GaleriGündemHizbullah’a İsrail tuzağı... Çağrı cihazlarını kim üretti?

Hizbullah’a İsrail tuzağı... Çağrı cihazlarını kim üretti?

1 / 7 Hizbullah’a İsrail tuzağı... Çağrı cihazlarını kim üretti?
18 Eylül 2024 - 16:59

İsrail Dış İstihbarat Servisi MOSSAD’ın, Lübnan’da infilak ettirilen çağrı cihazlarının pillerine patlayıcılar yerleştirdiği ve söz konusu cihazların 5 ay önce ithal edildiği öne sürüldü.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekli19 Eylül 2024 09:57

    SOYKIRIMCI  israilli siyonistler hep küçük ülkelerle tafra yapıyor.MAÇAN SIKIYORSA mısr iarana  savaş açta  görelim.

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ18 Eylül 2024 22:42

    Tamam israil koydu da  bu iran nasıl devlet hiç süphelenip içlerine neden bakmazlar .Demek iran ırak suriye lübnan diğer müslüman ülkeler ALLAH a amanet yaşayan  çadır devletleri demek ki.

  • Mucise Reis ;)19 Eylül 2024 10:02

    rusya-iran mühendisleri ek yapılan turuva atı devreyi anlamamış. belkide cihaz pillerinde tetikleyici 10 gr 20gr eklediler. x marka telefonlarda patlama olunca lityum pillerin içinde art /eksi kutupları ayıran bir ayraç bant vardı. bu bant eriyor, erime sonrası lityum bil kutuplar çorba oluyor ve karışıyor. sonrasında pil görevini yapamıyor ve ısı enerjı alımında pil patlıyordu. bu düzenek pil için yerleşen ayrı bir 3. kutup noktası eklenmiş 3 üde karışmış çorba olmuşta olabilir. şark dengeleyici bir devre yazılımla iptal edilebilir, görevi engellenebilir. üretim hattında yapılablir bence. her cihazda olabilir. seri patlama ise, üretim hattı , güncelleme