Foto GaleriSporJose Mourinho: İlk temas Ali Koç'tan geldi!

Jose Mourinho: İlk temas Ali Koç'tan geldi!

4 / 9 Jose Mourinho: İlk temas Ali Koç'tan geldi!
03 Haziran 2024 - 16:38

AVRUPA FİNALİ SÖZLERİ

"Herhangi bir vaatte bulunamam. İnsanlar büyük düşünüyor. Avrupa'da altı finalim var ve beşini kazandım ama adım adım gitmeliyiz. Ana hedefimiz Süper Lig'i kazanmak"

LUKAKU VE DYBALA YANITI!

"Bir transferi bittikten sonra öğrenmelisiniz. Buranın kültürü birazcık farklı, spekülasyonlar oluyor. Lukaku'yu, Dybala'yı istediğime dair şeyler duyuyorum. Bu oyuncuları istemiyorum. Biz ne yaptığımızı biliyoruz."

Jose Mourinho için düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Sportif Direktör Mario Branco da yer aldı.

"HOCAMIZ 'BÖYLESİNİ YAŞAMADIK' DEDİ"

Dün gerçekleşen imza töreni hakkında konuşan Ali Koç, "Stada gelen 35 bin taraftarımıza teşekkür ederim. Hocamıza müthiş bir 'Hoş geldin' kutlaması yaptık. Hocamız ve ekibinden 'Böylesini yaşamadık' şeklinde bir ifade duydum. Fenerbahçe'nin farkını gösterdikleri için taraftarlarımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

"BİZ HAYAL SATMIYORUZ, GERÇEKLERİ ANLATIYORUZ"

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho açıklamalarını değerlendiren Başkan Koç, "Biz hayal satmıyoruz. Gerçekleri anlatıyoruz. 6 senedir yaptığımız hiçbir transferle ilgili haber sızdırmadık, ıslak imzayı gördüğümüz zaman açıkladık. Aziz Yıldırım 'anlaştım' dedi. Anlaştım demek iş bitti demek, öyle değildi." yorumunu yaptı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)