Foto GaleriGündemKan donduran görüntüler: Taliban'dan toplu infaz!

Kan donduran görüntüler: Taliban'dan toplu infaz!

2 / 7 Kan donduran görüntüler: Taliban'dan toplu infaz!
19 Ağustos 2021 - 15:31

Afganistan'da Taliban dönemi vahşetle başladı, hem Kabil Havalimanı çevresinden hem de diğer şehirlerden gelen görüntülerle dünyanın kanı çekildi. Taliban'a karşı gösteriler yayılıyor.

Çaresiz Afganlar, Amerikan askerleri kalabalığı geride tutmak için sersemletici bombalar atarken Kabil havaalanında bebeklerini dikenli tellerin üzerinden atarken görüntülendi.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tomris Öztunç19 Ağustos 2021 19:59

    Yeni Akit gazetesi ve Aktrolcüklerin yakında canciğer kuzu sarması olacakları katiller sürüsü Pakistan İstihbaratının övünç(!) kaynağı ve UYGURLAR'ın ÇİN zalim kömünist devletince katline sebep olan EL-kaide klonlaması şaki sürüsü cani ...talibanlar, selefi-vahhabi vandalizminin şahikası bir terör örgütüdğr TÜRKİYE düşmanıdır...  Mehmetçiklerimizin KABİL'i derhal boşultması ve Amerikan yağçısı AK partinin sandığa gömülmesi temennisiyle tüm Türkiye'ye sesleniyoruz : SINIR NAMUSDUR... Afganlı ve Suriyeli sığınmacı ve cihatçıları derhal defetmek lazımdır.... 

  • www19 Ağustos 2021 16:14

    Bizimle aynı görüşte olan bunlar mı

  • mehmet19 Ağustos 2021 15:57

    avrupada islami mahkemeler var ama Türkiyede islami mahkeme yok....... artık ülkemizde de islami mahkemeler kurulsun

  • Ne içiyorsun? Afyon mu..19 Ağustos 2021 20:09

    salaklık bu kadar olur.. El kesme, taşlayarak öldürme cezası veren 3 sünni mezhepin birbiri ile çelişen ceza hükümlerinden hangisini İNGİLTERE veya YUNANİSTAN uygulama izni veriyor? Hanefiler namaz kılmayan hapsedilir derken, diğer mezhepler öldürülür demekteler!!! Suudi vahhabi ve selefi İŞİD-Taliban TERÖR rejimleri muhalefet eden silahsız protesto gösteri yapan masum halkı  dahi ATEŞ AÇARAK kadın çocuk yaşlı bile demeden soykırıma tutup öldürürken... İslami mahkeme kurulacak ve CEZA YARGICI Da taliban kafalı bir cellat olacak!!!  ve buna DEMOKRATİK bir Avrupa ülkesi de izin verecek öyle mi??? EY Türklük düşmanı hain İŞİD sempatizanı :   yolun açık olsun defol AFGANİSTAN emirliğinize!!!