Foto GaleriGündemWashington Post analiz etti: Rus askerleri komutanlarına saldırıyor!

Washington Post analiz etti: Rus askerleri komutanlarına saldırıyor!

6 / 7 Washington Post analiz etti: Rus askerleri komutanlarına saldırıyor!
28 Mart 2022 - 14:05

PUTİN'E ORDU YALAN MI SÖYLÜYOR?

King's College London Savaş Çalışmaları Bölümü'nde Sovyet sonrası güvenlik uzmanı olan Ruth Deyermond, çevresi daraldıkça ve kararları belirsiz hale geldikçe kendi ordusunun Putin'e kayıplar hakkında yalan söylüyor olabileceğini kaydetti. Rusya'nın ilk başarısızlıklarından sonra, Putin savaş çabalarını iki katına çıkardı. Rus makamları, ordu Ukrayna üzerindeki baskısını yoğunlaştırırken, propaganda yoluyla iç birliği toparlayarak uzun ve kanlı bir operasyona hazırlanıyor gibi görünüyor.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azılı solcu28 Mart 2022 22:39

    yigit rus ordusunu ve sayın putini hiç kimse ama hiç kimse durduramaz.putinin kitanbında kaybetmek yoktur.gerekirse elindeki 6500 tane atom bombasını patlatır dunyayı yok eder ama kendisine maglup oldu ,yenildi dedirtmez.zafer solcuların ve rusyamızın olucakır.buna tum kalbimizle inanıyoruz.

  • Mucise Reis ;)28 Mart 2022 18:06

    Geçmişte bu tarz şeyler askeri kayıtlarda var. çatışma esnasında komutanlarına bilerek atkasından ateş eden,kaza kurşunu gibi gösteren, kargaşada çatışmada bilerek vurmala rolmuştur. ama şuan bu 2022 yılında heleki karargahda olacak iş deil. 

  • ali rıza lebe28 Mart 2022 16:17

    bu haberi kargalar güier