Ana SayfaHisse Öneri Listesi2 farklı sektör, 2 farklı hisse---

2 farklı sektör, 2 farklı hisse

11 / 12
2 farklı sektör, 2 farklı hisse
19 Mart 2012 - 08:12 www.borsagundem.com

PİRAMİT MENKUL DEĞERLER YORUMU:
Arazi zengini olan Edip, yeni projeleri ve arsa ruhsat haberleri ile dikkat çekiyor. Buradan elde ettiği kazançlar ile ya yeni projelere yöneliyor yada mevcut borçlarını kapamakta kullanıyor.
Yatırımcılar hisselerine yöneldikleri şirketlerin varlıklarını inceliyor. Şirketin borsa fiyatında varlıklarına bağlı olarak gelen arsa satış ve ruhsat haberleri ile yukarı yönlü hareketler gözledik.
Şirketin lüleburgazdaki arazisi de hem kira geliri getirmesi hemde değer kazanması açısından önemli. İstanbul büyükşehir belediyesi planının şehir ağırlıklı olarak Çerkezköy, Silivri ve Lüleburgaz tarafına kaydırılması da şirketin arazisinin değer kazanmasını sağlayacak gibi görülüyor.
Uzun süre durağan seyreden hisse senedi Edip’in bağcılarda ki arsa ruhsatını almasıyla hareketlenmeye başladı. Bu hareketin bir başlangıç hareketi olabileceğini ve hissenin değerlenebileceğini düşünüyoruz..
1. Destek: 1.40 2. Destek: 1.35
1. Direnç: 1.45 2. Direnç: 1.50
Haber üretme potansiyeli olan hissede önümüzdeki günlerde bu hareketliliğin devam edeceğini düşünüyor ve 2.50- 3.00 fiyat seviyesini hedef fiyatımız olarak belirliyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)