Ana SayfaKulis3 gün içinde parasını kaybedene iade---

3 gün içinde parasını kaybedene iade

4 / 10
3 gün içinde parasını kaybedene iade
12 Temmuz 2013 - 13:28 www.borsagundem.com

FOREKS İÇİN DE EĞİTİM ŞART!
-Sektörde personel kalitesi foreks için yeterli mi? Siz nasıl hazırlıyorsunuz?
Tuna Yılmaz:
SPK denetimiyle beraber eskiye göre çok daha iyi durumda. Ama yeni bir piyasa olduğu için insan kaynağı tam anlamıyla yetişmiş diyemeyiz. Biz kendi içimizde ciddi eğitimler veriyoruz. Kendimize bu anlamda güveniyoruz. Denetim öncesi piyasada çok farklı uygulamalar vardı. Personelin bilgi seviyesi farklı bir duruma gelmişti. Biz de bu yüzden sıfırdan alıp yetiştirmeye odaklanıyoruz. Bu işi yapan başka firmalardan eleman alma peşinde değiliz. Biz kendi bilgimize ve gücümüze inanıyoruz. Çalışanlarımız tamamen bu piyasalardan. Buna patronumuz da dahil. Bu sayede sıfırdan eleman alıp yetiştirebiliyoruz.
Bu piyasada ilk defa yatırım düşünenlere öneriniz ne olur?
Tuna Yılmaz:
İlk önce kendilerini çok iyi tanımaları, para yönetimini bilmeleri lazım. Gerçekten ne yapmak istiyorlar, iyi bilmeliler. Bu da eğitimden geçiyor. Nasıl bir piyasadır? İşlemler nasıl yapılır? Piyasanın dinamikleri nedir? Ne olursa ne olur? Kurumlardan, kitaplardan bir şekilde öğrenerek bu boşluğu kapatmaları gerekiyor. Boşluk kapanmadan bu piyasada işlem yapmak çok büyük bir risk. Zaten kayıpların da en büyük sebebi bu. Ondan sonra para yatırma meselesi. Türk yatırımcısı totalde riski seviyor ama kaybetmeyi sevmiyor. Doğal olarak kaybetmeyi kimse sevmez.
-Foreks aracılarının hisse senedi aracılarıyla aynı çatı altında olmaları sizce risk mi?
Tuna Yılmaz:
Bence hiç riskli değil. Hatta daha olumlu olacaktır. Ben aracı kurum lisansı aldıysam, o lisansın altında türev piyasalar, hisse senetleri hepsi varsa, finansal market olarak müşterinin istediği bütün enstrümanları verebiliyorsam bu kimin için risk olabilir ki… Eğer ben yeni kurulmuş bir şirket olarak yatırımcılarıma bütün piyasalarda hizmeti düzgün verebiliyorsam, bu yüzden tercih ediliyorsam, bu benim için güzel bir şeydir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • UMT 14 Temmuz 2013 22:46

    VER 100 BIN DOLAR BAK BEN BI GECEDE BATIRAYIM SENDE REKLAMINI DAHA IYI YAPARSSIN SEN 3 GUN VERMMISIN SE4N BANA 1 MİLYAR DOLAR VER BEN 3 SANİYEDE TEK MAÇA BASAR YATARIM İSPANYA HAİTİ MAÇINA ONADA GÜVENCE VERINMİ KONUŞ LA Bİ KONUŞ LA

  • SEMİH14 Temmuz 2013 01:39

    TUNA GENEL MUDUR MU OLMUSS..PUHAAA VALLA SESLİ GÜLDÜM..

  • briffa13 Temmuz 2013 14:57

    Son kekler aranıyor...

  • :)12 Temmuz 2013 18:43

    ASLINDA KURULUŞ AMACIDA KAR YAPMAK DEĞİL. tek amacı kuxuk yatırımcının para kazanması :)) onu haberde belritmeyi unutmuşlar sanırım....

  • amr diab12 Temmuz 2013 17:42

    gel vatandaş gel sende gel... batan borsanın malları bunlar.. Ayşe teyze hasan amca paranı yastık altında tutma ver bize 3-5 e katlayalım.. Şaka bi yana borsada ki yatırımcı sayısı anlaşılan iyice azaldı..