Ana SayfaHisse Öneri Listesi7 kurumun 44 hisse tavsiyesi---

7 kurumun 44 hisse tavsiyesi

2 / 14
7 kurumun 44 hisse tavsiyesi
10 Temmuz 2012 - 13:15 www.borsagundem.com

Bu olumlu beklentiler, olağanüstü iç ve dış siyasi gelişmelerle bozulmazsa, hisse senedini diğer yatırım araçlarından biraz daha öne çıkarıyor. Yılın ikinci yarısını için piyasa değerlendirmelerine analizlere bakıldığında yine hisse önerilerine bakıldığında farklı düşünceler öne çıkıyor. Bazı kurumlar, yurt dışı piyasalar ağırlıklı yükseliş eğiminin devamını beklerken hatta 12 aylık hedef değerlemelerde 71.000’leri hedef gösterirken, bazı aracı kurumlar, analistler ise İMKB’deki değerlemeler ve ilk yarıda ayrışma sayesinde iskontoların azalmasıyla daha temkinli.
Ancak gördüğümüz tabloya göre her iki düşüncedeki analistler de hisse bazında seçici olunmasını ve değerlemelere dikkat edilmesini tavsiye ediyor ve tüm riskleri dikkate alarak portföy oluşturulması gerektiğini söylüyor.
Buradan yola çıkarak yedi aracı kurumun ‘al’ tavsiyesi verdiği hisseleri belirledik. Bu kurumlar toplamda 44 hisse senedi için ‘al’ tavsiyesi veriyor. Bu hisseler arasında 4 ‘al’ önerisiyle Migros ve THY öne çıkarken 3 ‘al’ önerisine sahip Aksa Akrilik, Tofaş ve TAV’da analistlerin beğendiği hisseler arasında. Hisselerle ilgili analizleri haberimizin detayında okuyabilirsiniz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)