Ana SayfaPiyasaA1 Capital eğitim ordusu Anadolu’ya açılıyor---

A1 Capital eğitim ordusu Anadolu’ya açılıyor

2 / 6
A1 Capital eğitim ordusu Anadolu’ya açılıyor
04 Ocak 2018 - 11:43 www.borsagundem.com

A1 CAPİTAL CEO’SU ENDER ŞAHİN: YATIRIMCILARA DESTEK VERECEĞİZ

A1 Capital olarak 5’inci yılımızda Murat Güler’in de destekleriyle kendimizi Anadolu’da biraz daha sesimizi duyurmak biraz daha pr yapmak istiyoruz. Bununla ilgili de İstanbul dışı şubelerimizden başlayarak eğitim toplantıları düzenlemeyi düşünüyoruz.

Fintables adında bir analiz platformumuz var. Bu platformda, müşterilerimize bir şirketin bütün mali tahlillerini yaparak, bir hissenin gerçek değerini bulabileceği net veriler sunuyoruz.

Eğitimlerde Fintables ve Belgin Maviş’in sunumunu birleştiriyoruz. Başta şubelerimizin bulunduğu illeri ve sonrasında da potansiyel olan illerimizi gezeceğiz. Burada yeni gelecek ya da mevcut sermaye piyasaları yatırımcılarına böyle bir destek vereceğiz.

Bu platform ücretli bir program. Yatırımcı A1 Capital’de bir hesap açılırsa, üçer ay ücretsiz bu hizmeti vereceğiz. Ayrıca yatırım danışmanlığı hizmetimizle yatırımcıları destekleyeceğiz. Esasında yatırımcı haricinde, piyasadaki bütün analistlerin kompakt kullanabilecekleri bir platform. Şirketleri, sektörleri karşılaştırabiliyorsunuz. Analiz setinde şirketlerin bütün tarihsel databasesi mevcut.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)