Ana SayfaPiyasaA1 Capital eğitim ordusu Anadolu’ya açılıyor---

A1 Capital eğitim ordusu Anadolu’ya açılıyor

3 / 6
A1 Capital eğitim ordusu Anadolu’ya açılıyor
04 Ocak 2018 - 11:43 www.borsagundem.com

A1 CAPİTAL GENEL MÜDÜR YARDIMCISI EMRE SEÇEN: BAŞLANGICI İZMİR’LE YAPIYORUZ

A1 Capital 5’inci yılında bir eğitim seferberliği düzenliyor. Her zaman yatırımcılarımızın yanındayız ve bu eğitimlerle daha da yakınında olmayı hedefliyoruz.

Eğitim programımızın birincisi 14 Ocak’ta İzmir’de başlayacak. 14 Ocak’ta yatırımcılarla İzmir’de buluşacağız. Belgin Maviş’in de desteğiyle 2017 yılını nasıl kapattık ve 2018 yılı beklentileriyle alakalı bilgiler verilecek.

Bu eğitimin ikinci bölümünde ise analistimiz Yunus Şahin yer alacak. Nasıl yatırım yapılır, nasıl hisse senedi seçilir, nasıl takip edilir, minik bir anayasa düzenlemeyi düşünüyoruz. Bunu mini bir kitapçık halinde yapacağız. Kitapçığı her zaman yanlarında taşıyabilecekler ve seçimlerde anında bakabilecekler.

Dediğim gibi başlangıcı İzmir’le yapıyoruz. İlk etapta 5 büyük ile yapılacak. Amaç özelikle İstanbul dışında Anadolu tarafında da yatırımcılarla buluşmak ve onları bire bir diyalogla daha fazla bilgilendirmek.

Bunun dışında A1 Capital olarak, yatırımcıya bilgilerimizi hem sosyal medya, hem televizyon tarafında 2018 yılında daha çok paylaşacağız. Hatta son bir haftadır her sabah seans öncesinde ekipten bir arkadaşımız Bloomberght’ye canlı yayınla bağlanıp, piyasanın nasıl açılacağını, o günkü piyasa beklentilerini ve önemli haber başlıklarını canlı yayın vasıtasıyla iletiyor. Ayrıca gün içinde saat 16.00’da Bloomberght twitter hesabı üzerinden periscope’dan yapılan bir yayına sponsorluğumuz var. Bir aracı kurumun sosyal medya tarafında böyle bir sponsorluk yapması ile ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Buradaki etkileşim çok etkili ve periscope’dan yapılan yayınlardan da çok büyük izleyici kitlelerine ulaşıldığını gördük. İzleyici inanın çok bilinçli ve finans piyasalarıyla alakalı özel bir kesime hitap ediliyor.

Bu organizasyonla alakalı CEO’muz Ender Şahin önderliğinde 12 kişi çalışıyoruz. 2018 yılına hızlı başlıyoruz ve aynı tempoyla devam edeceğiz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)