Ana SayfaPiyasaA1 Capital eğitim ordusu Anadolu’ya açılıyor---

A1 Capital eğitim ordusu Anadolu’ya açılıyor

4 / 6
A1 Capital eğitim ordusu Anadolu’ya açılıyor
04 Ocak 2018 - 11:43 www.borsagundem.com

A1 CAPİTAL ANALİSTİ YUNUS ŞAHİN: HEDEF BİLİNÇLİ YATIRIMCI OLUŞTURMAK

2015 yılının Eylül ayından beri Fintables adında bir proje yürütüyorum ve Haziran 2017’den beri de A1 Capital’de analist olarak görev yapıyorum. Fintables projesini bir yazılımcı ve tasarımcı arkadaşımla beraber yürütüyoruz. Fintables, borsaya açık bütün şirketlerin geçmişten günümüze bütün finansal verilerinin bulunduğu, bu verilerin işlendiği, oran analizlerine çevrildiği, görsel ve grafiklerle daha kolay anlaşılır hale getirildiği bir platform. Burada amacımız yatırımcının, yatırım yaparken finansal verileri kullanmasını kolaylaştırmak. Çünkü bu datalar KAP’a çok kompleks şekilde geliyor. Biz o dataları daha sade hale getirip, anlamlandırıp şirketleri birbiriyle karşılaştırabilecekleri bir platformda grafikler halinde sunuyoruz ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizim buradaki amacımız en başından beri bilinçli yatırımcı oluşturmak.

Buradaki işbirliğimiz şöyle olacak, bu eğitim süresince eğitime katılan herkese 1 aylık Fintables hediye, eğer gelen yatırımcılar A1 Capital’den hesap açmayı taahhüt ederlerse ve bir hesap açarlarsa 3 ay ücretsiz üyelik hediye edeceğiz. Sonrasında da aylık 40 lira ücreti var.

Eğitimin benimle olan kısmında, hisse senedine finansal açıdan nasıl yaklaşılır, hisse senedinin bilançosu ve gelir tablosu okunurken nelere dikkat edilmelidir, şirketler neyin üzerinden karşılaştırılmalıdır, hangi sektörde neye dikkat edilmelidir gibi konularda eğitim vermeye çalışacağım. Fintables platformunda da bu tür verileri sunduğumuz için daha sonrasında da yatırımcı o platformu kullanarak bu işleri daha hızlı halledebilecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)