Ana SayfaPiyasaDokuz aylık bilançolarına göre al veren hisseler---

Dokuz aylık bilançolarına göre al veren hisseler

29 / 33
Dokuz aylık bilançolarına göre al veren hisseler
23 Ekim 2017 - 15:05 www.borsagundem.com

*Ereğli, yükselen ürün fiyatları ve ABD doları bazlı cirosu şirket için olumlu.

*Petkim, ürün spread'lerindeki yükseliş operasyonel karlılığı desteklemeye devam ediyor.

*THY, yolcu trafiğinin üçüncü çeyrekte de devam etmesini ve bunun da finansallara olumlu yansımasını bekliyoruz. ABD ile yaşanan krizin derinleşmesi şirket için olumsuz olacaktır. THY dışında diğer havacılık sektörü şirketleri de, geçen yılki olaylardan kaynaklı düşük baz etkisi ve kuvvetli sektör verileri ile bu çeyrek güçlü sonuçlar açıklayabilir.

*Tekfen Holding, Katar’da yapılan yeni anlaşmalar karlılık için sürükleyici olmaya devam ediyor.

*Trakya Cam, Avrupa'da düz cam fiyatlarında yaşanan yükselişler olumlu. Türkiye ve Avrupa operasyonlarında ki görünüm kuvvetli FAVÖK yaratıyor.

*Tüpraş, rafineri marjındaki istikrarlı trendin devam etmesini, artan ürün fiyatları ve yüksek kapasite kullanımı İle birlikte istikrarlı hacmin önümüzdeki çeyreklerde şirketin karlılığını desteklemesini bekliyoruz.

*Turkcell, telekom sektörü güçlü veriler açıklamaya devam edebilir. Bu sektörde tercihimiz hem yüksek karlılığı, hem de ortaklardan Telia'nın hisse satışının geride kalması sebebiyle Turkcell.

*Türk Telekom, şirket operasyonel olarak güçlü olmaya devam etse de, Oger Telekom'un borç sorunu ve yüksek açık döviz pozisyonunun karlılığa olumsuz yansıma ihtimali göz önüne alınmalı.


ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorumspor23 Ekim 2017 15:56

    3 çeyrek için Aselsan iyi bilanço açıklayacaktır. İndeks bilgisayara ise son çeyrekte 80-90 milyon USD nakit sıcak para girişi olacaktır.