Ana SayfaPiyasaAlan Yatırım’dan yatırımcıya bomba öneriler---

Alan Yatırım’dan yatırımcıya bomba öneriler

2 / 9
Alan Yatırım’dan yatırımcıya bomba öneriler
22 Kasım 2016 - 08:25 www.borsagundem.com

“KESİNLİKLE BÜYÜK KÜÇÜK ŞİRKET AYIRIMI YAPMIYORUZ” 

-Alan Yatırım Araştırma Servisi’ni anlatır mısınız? Nasıl bir çalışma temposu olacak?

Seyfullah Esen: Bizim Alan Yatırım olarak yatırımcılarımıza fikirlerimizle değer katmak temel hedefimiz. Araştırma hizmetimizi de bu şekilde yapılandırdık. Hem kaldıraçlı ürünler, hem hisse senedi ve hem de kantitatif analiz konusunda ürünlerimiz var. Tüm ürün çeşitlerine eşit ağırlığı vererek hizmet vermeyi hedefliyoruz. Tek bir alana da yoğunlaşmadığımız için de açıkçası gündemimiz oldukça yoğun diyebilirim.

Özelikle şirket ziyaretleri bizim için çok önemli. Her hafta şirket ziyareti yapmaya çaba gösteriyoruz. Mesela son iki ay içerisinde 15’un üzerinde şirket ziyareti yapmışızdır. Şirket ziyaretleri bizim için şu açıdan çok önemli, hem kendi açımızdan hem de genel ekonomiyi yerinde görüp kendilerinden dinliyoruz. Şirket ziyaretlerinde önceliğimiz, ilk olarak bilançoları ve gelecek vadeden şirketler oluyor. Veya mevcut konjonktürden fayda sağlayacak olan hangileriyse onlara öncelik veriyoruz. Kesinlikle büyük küçük şirket ayrımı yapmıyoruz. Bu anlamda da tempomuz oldukça yoğun.

Çok verimli bir ekibiz. Şirket raporlarımız kesinlikle uzun değil. Fakat analiz içeriği çok zengin. Eskiden insanlar bilgiye çok ulaşamıyordu şimdiyse bilgi kirliliği var. Onun için mevcut bilgiler içerisinden temel fikri çıkartmaya yöneldiğimiz için o anlamda araştırma yapılanmamız çok iyi diyebilirim.

Şirket raporlarımızda gerekli olan bilgilere yer veriyoruz ve yatırımcılardan da pozitif geri dönüşler alıyoruz.

Ekip arkadaşlarım, Eda Önder Öztürk, Uğur Bozkurt, Serkan Gencer.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)