Ana SayfaKulis‘Alo’ deseydi şimdi hapisteydik---

‘Alo’ deseydi şimdi hapisteydik

1 / 7
‘Alo’ deseydi şimdi hapisteydik
21 Haziran 2012 - 06:38 www.borsagundem.com

ORHAN PALA/BORSAGÜNDEM-ÖZEL
Selenium Panorama’daki Residence’ının kapılarını sadece borsagundem.com’a açan, futboldan borsaya tüm sırlarını, hayatının çok özel anılarını Orhan Pala’ya anlatan Mecnur Çolak, bombaları patlatmaya devam ediyor. İşte Türkiye’nin soluğunu kesen röportajın 3. bölümü…
-Senin gibi manipülasyon suçundan yargılanan bazı isimler şimdi borsada aracı kurum sahibi oldu, şirket patronu oldu? Sen de hiç, ‘Halka açık bir şirketi satın alayım, patron olayım’ diye düşünmedin mi?
Bana izin vermezler. Bir de ben ne anlarım patronluktan. Ben alsam ne yaparım; önce fiyatı yukarı çekerim, biraz hisse satarım, arkasından bedelli sermaye artırımı yaparım. Kasam parayla dolar. Fabrikayı çalıştırmam. Belki çalışsa zarar edecek ama ben borsada iki operasyonla fabrikanın kasasını parayla doldururum.
-Bu da çok sağlıklı ve ahlaki değil. Sonuçta bu parayı yatırımcıların cebinden alıyorsun…
Bu borsada son dönemde yapılıyor. Tabii ki sağlıklı ve doğru değil. Ben bugüne kadar birçok girişimde bulundum ama yaptığım bütün yatırımları batırdım. Plastik fabrikası kurdum battı. Ne yaptıysam başarısız oldum. Anlamıyorum.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)