Ana SayfaPara PiyasaAltın yatırımcısı şimdi ne yapmalı?---

Altın yatırımcısı şimdi ne yapmalı?

5 / 6
Altın yatırımcısı şimdi ne yapmalı?
22 Temmuz 2013 - 13:56 www.borsagundem.com

ALB Menkul Değerler Araştırma Müdürü Yeliz Karabulut
1,400'e kadar yükseliş olasılığı var

ALB Menkul Değerler Araştırma Müdürü Yeliz Karabulut da 28 Haziran'dan başlayarak kısa dönem yükseliş trendi oluşturan altının 1,320 seviyesini üzerinde tutunmayı başarabilirse 1,400'e kadar yükselişe geçebileceğini dile getirdi.
Karabulut, "1300 seviyesinin altında gerilemesi ise satış baskısının 1250 ve 1200 seviyesine kadar gelmesine neden olabilir" yorumunu yaptı.
Petrol fiyatlarındaki artışın altın fiyatlarını da yönlendirdiğini belirten Karabulut, Mısır'da yaşanan askeri darbe sonrası oluşan kaotik duruma dikkati çekti.
Karabulut, "Aslında petrolde artışın sebeplerinden birisi Mısır'a yönelik endişelerin artması. Mısır'daki gerilimin Süveyş Kanalı'nı etkileyebilecek durumda olması, petrol fiyatlarının artmasına neden oldu. Bunun yanında emtialar risk enstrümanıdır. Riskin arttığı ortamlarda emtialarda yükseliş beklenmelidir" ifadelerini kullandı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metmet23 Temmuz 2013 01:58

    yapılacak tek şey var altınları satalım borsayıda satalım dövizide satalım paramızı devlet garantili bireysel emeklilik hesabına yatıralım en garanti yatırım aracı bu olsa gerek sanırım 100 lira 25 lira veriyor oda devlet garantisi bundan daha iyi yatırım yoktur herhalde hemde saglam garntili tasarruf olur kanısındayım