Ana SayfaKulisAsortie Mobilya borsaya hazırlanıyor---

Asortie Mobilya borsaya hazırlanıyor

3 / 12
Asortie Mobilya borsaya hazırlanıyor
05 Şubat 2015 - 11:06 www.borsagundem.com

BİZİM ÜRÜNLERİMİZ ÇOK PAHALI, BİZ BOYADA GERÇEK ALTIN VARAK KULLANIYORUZ

-Sizin diğer mobilya şirketlerinden farkınız nedir?

Murat Erat: Bizde ürün çok kaliteli ve çok pahalı.. A sınıfı dediklerinin de üstüne hitap ediyoruz. Eskisi gibi müşteriyi sınıflandıramıyorsunuz, sezonu sınıflandıramıyorsunuz. Mesela Ocak ayında sezonun başlaması lazım ama artık eski parametreler bitti, biz de buna ayak uydurduk. Mesela Kasım, Aralık aylarında mobilya firmaları stok yapıp stokunu satardı Ocak ayını geçirmek için. Biz hep butik yapmak istedik yani sattığımızı yapalım mantığıyla hareket ettik çünkü, bizim ürünlerimiz çok pahalı. Biz boyada gerçek altın varak kullanıyoruz, oymalarımız kesinlikle gürgen ağacı veya kayın ağacından el oyması. Kumaşlarımız ithal kumaşlar veya Türkiye’nin en kaliteli yerli kumaşları ki Türkiye zaten kumaş sektöründe en iyilerden bir tanesi.

Müşteride satış sonrası desteğe çok ciddi önem veriyoruz. Yurt içi satışımız çok az. Bugün Azerbaycan’dan, Kazakistan’dan müşteri koltuğun şurası çatladı, patladı veya kumaşı yırtıldı dediği zaman biz buradan ekip gönderip yaptırabiliyoruz.
Yurt dışı müşterilere televizyon ve gazete reklamıyla satış yaptık ama yurt içine satış yapmak için bir satış politikası geliştirmedik hiç. Müşteri kendiliğinden geldi. Zaten bizim hedef kitlemiz çok küçük bir kesim; yani mobilya almaya karar verecek, mobilya aldıktan sonra klasiği seçecek, klasiği seçtikten sonra da pahalısını seçecek. Baktığın zaman çok küçük bir kitle kalıyor. O kitle de zaten Türkiye’de belli yerlerde ve biz onlara çok olay ulaşabiliyoruz. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ejder09 Kasım 2016 21:21

    Çok verimli ve keyifli bir röportaj olmuş, başarılı bir hikayeyi daha takip etmiş olduk. Ellerinize sağlık