Ana SayfaKulisAysal hakkında şok şüphe---

Aysal hakkında şok şüphe

1 / 2
Aysal hakkında şok şüphe
18 Ekim 2012 - 10:56 www.borsagundem.com

Kamuoyunun Borsagundem.com’un haberiyle öğrendiği Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve bazı kulüp yöneticileri hakkında, 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'manipülasyon' suçlamasıyla başlatılan soruşturmayla ilgili olarak, Ünal Aysal açıklama yaptı. Galatasaray Başkanı Aysal, Türk Telekom Arena Stadı'ndaki sponsorluk anlaşması sırasında bir soru üzerine, manipülasyan iddiaları konusunda yapılan yanlış bir işlemin olmadığını söyledi. Ünal Aysal, "Türkiye'de adliye açık. Biz burdayız, yapılan hiçbir yanlış işlem yok. Borsa hareketlerinde kazanan kaybeden olur. Şu anda borsada yüzlerce insan para kazanıyor, kaybediyor. Adliyemize herkes müracat edebilir ancak sonu önemlidir. Sonunu beklemek lazım" dedi.
"Ünal Aysal ve yöneticileri hakkında ağır suçlama" haberinde yeni bir gelişme daha yaşandı... Başkan Ünal Aysal'ı mahkemeye veren bir Galatasaray yöneticisi mi?
AYSAL: BEN DE DUYDUM
Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, Adnan Öztürk ve Sait Bingöl’ün açılan davayı organize ettiklerini ben de duydum. Ama buna ihtimal vermem, inanmak istemem.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)