Ana SayfaHisse Öneri ListesiBeklentisi olan 2 hisse---

Beklentisi olan 2 hisse

10 / 14
Beklentisi olan 2 hisse
01 Kasım 2011 - 11:04 www.borsagundem.com

NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. / NETAS.E
Netaş güçlü ve uzman bir sistem entegratörü olarak, kablolu, kablosuz ve optik yeni nesil teknolojilerde faaliyet göstermekte ve küresel alanda dünyanın en büyük teknoloji şirketleriyle iş birliği yapmakta.
1973 yılında kurduğu ve halen Türkiye'nin en büyük özel telekom ArGe birimine sahip olan Netaş yeni nesil teknolojiler alanında araştırma geliştirme faaliyetlerini, 800'e yakın deneyimli mühendis kadrosuyla sürdürmekte olan şirket, aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla askeri iletişim ağının modernizasyonunda da önemli bir rol oynamakta.
Geçtiğimiz üç yılda, bilgi ve iletişim teknolojileri alanında faaliyet gösteren 500 Türk şirketi arasında "Yazılım İhracatı Kategorisi"nde, birincilik ve ikincilikleri olan şirket halen 160'dan fazla küresel operatör için yazılım çözümleri geliştirmekte.
Geçmişteki başarılı performansı ve engin deneyimiyle, Netaş sadece Türkiye'de değil, Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere, Kuzey Afrika, Doğu Avrupa ve Orta Doğu'da da büyümeye devam ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)