Ana SayfaPiyasaBelgin Maviş’ten yatırımcıya önemli uyarılar---

Belgin Maviş’ten yatırımcıya önemli uyarılar

12 / 12
Belgin Maviş’ten yatırımcıya önemli uyarılar
20 Ekim 2014 - 08:52 www.borsagundem.com

DIŞARIDAN BİRAZ SERT GÖRÜNSEM DE GÜLEN VE ESPRİLİ BİRİYİM

-Sabah ve akşam işe gidiş gelişlerde İstanbul trafiğinden kaçış için sizin bir formülünüz var mı?

Belgin Maviş: Benim için çok büyük bir sıkıntı. Ben Florya’da oturuyorum ve Florya-Maslak arası benim için şu anda tam bir eziyet. Hatta eziyet ötesi. Şimdi gençlerin diliyle konuşayım “İstanbul trafiği bitmişşş”. Hatta trafikte araba kullanırken (biraz arabesk olacak ama)  bağırarak “Ey İstanbul sen mi vazgeçeceksin, ben mi vazgeçeceğim” derken buluyorum kendimi…

-Size çok yakışan bu saç rengi ve şekli sizin seçiminiz mi? Yoksa bir uzmanın önerisi mi? 

Belgin Maviş: Yaklaşık 3 senedir saçlarım sarı renkte. Daha öncesinde kumral ve koyu kestane rengindeydi. Benim duruşum biraz serttir ama oda tamamen iş disiplininden. Beni yakından tanıyanlar öyle olmadığımı bilirler. Aslında çok gülen ve esprili birisiyim ama dışarıdan bakanlar biraz sert buluyorlardı. Sarışın olma sebebim biraz o sert halimi yumuşatması için. Çünkü ekranda kendimi seyrederken ben bile korkuyordum bazen ‘konuşan ben miyim?’ diye. Sarışın olduktan sonra belki biraz daha fazla makyaj gerekiyor ama en azından ifademin yumuşadığını düşünüyorum. (FOTOĞRAFLAR: SİNAN ÖZEL)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ankara21 Ekim 2014 00:03

    uyarılar güzel ama bizdeki şirket sahipleri.sorumluluk almıyor hatasını yatırımcı ödüyor örneğin akın ipek hocanın gülüşüne malım heba dedi hisseler bir yıldan beri belini doğrultamıyor. akın ipek bedelini ödemeli yatırımcı değil.