Ana SayfaPiyasaBeşiktaş riskli yapısını koruyor---

Beşiktaş riskli yapısını koruyor

7 / 11
Beşiktaş riskli yapısını koruyor
30 Nisan 2014 - 14:37 www.borsagundem.com

UZUN VADELİ YATIRIMA ELVERİŞLİ DEĞİL

SORU-İş Finansal Kiralama hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Hisse neden yükselmiyor? Hissenin geleceği ne olabilir? Toparlanma olur mu yoksa düşer mi? 

Bülent Kaya

CEVAP-İş Finansal Kiralama, TL bazlı verilere göre 2011 yılından bu yana yatay kanalda inişli çıkışlı bir hareket sergiliyor. Dolar bazlı veriler ise hissenin aşağı yönelimini daha net bir şekilde gösteriyor. Zira enflasyonun etkisi de göz önünde bulundurulduğunda son üç yılda yatırımcısına kazandırmayan bir yanı olduğu söylenebilir. Zaten mali tablosu incelendiğinde de benzer bir durumu tespit etmek mümkün. Şirket son beş yıldır kârını artıramadığı gibi kademeli olarak düşürüyor. Brüt satışlarındaki artışa karşın kârında gözlenen erime, ister istemez hissenin fiyatına da olumsuz yönde yansımakta. Mevcut görüntü hissede kısa süreli iniş çıkışlardan istifade etmek için işlem yapılmasına müsait olmakla birlikte uzun vadeli yatırıma elverişli olmadığı yönünde.   

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • onur değirmenci02 Mayıs 2014 13:49

    yorumlarınızı begeni ile takip ediyorum. bizim gibi yuksek kazanclar pesinde kosarken tum parasını spekulatorlerin elindeki hisselerde kaybeden küçük yatrımcılrara yol gosteriyorsunuz. keske 3 yıl once bu bolum olsaydı da ibret alsaydık.

  • goldsmaduru 01 Mayıs 2014 21:22

    kimse artık yorum dahi yapmıyor golds da madurolanların hakkı verilmedikce kimseleri bulamayacaksınız düdükleyecek kerizmi millet parasını hırsızların eline versin neden koruyamadınız golds yatırımcıyı neden ezdirdiniz cetelere neden milletin önüne koydunuz böyle sahtekarları borsaya