Ana SayfaPiyasaBeşiktaş riskli yapısını koruyor---

Beşiktaş riskli yapısını koruyor

9 / 11
Beşiktaş riskli yapısını koruyor
30 Nisan 2014 - 14:37 www.borsagundem.com

DÜŞÜŞ HAREKETİ DEVAM EDİYOR

SORU-
Karsu Tekstil hissesinde beklemek mi yoksa satmak mı daha doğru olur? Bu hissede maliyetim 1,12 TL. Hisse gider mi beklemeli mi? 

Evrim Koç

CEVAP-Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Karsu Tekstil, geçtiğimiz yıl 12,2 milyon TL zarar açıkladı. Son iki yıldır zarar eden şirketin hisseleri, 2010 yılından bu yana düşen bir kanal içinde hareket ediyor. Hisse, geçtiğimiz Mart ayından bu yana gözlenen atağa rağmen düşüş kanalından çıkabilmiş değil. Hissenin trend değiştirebilmesi ve yükselen kanala geçebilmesi her şeyden önce satışlarını ve kârını artırabilmesine bağlı. Oysaki Firma son beş yılda satışlarını artıramadığı gibi istikrarlı bir kârlılığı da yakalayabilmiş değil. Söz konusu durumun bundan sonra düzeleceğine dair emareler ise halihazırda görülmüyor. Hal böyle olunca hissede gözlenen çıkışlar kısa süreli kalmakta  ve tekrar düşen kanala yönelmesine neden olmakta.  

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • onur değirmenci02 Mayıs 2014 13:49

    yorumlarınızı begeni ile takip ediyorum. bizim gibi yuksek kazanclar pesinde kosarken tum parasını spekulatorlerin elindeki hisselerde kaybeden küçük yatrımcılrara yol gosteriyorsunuz. keske 3 yıl once bu bolum olsaydı da ibret alsaydık.

  • goldsmaduru 01 Mayıs 2014 21:22

    kimse artık yorum dahi yapmıyor golds da madurolanların hakkı verilmedikce kimseleri bulamayacaksınız düdükleyecek kerizmi millet parasını hırsızların eline versin neden koruyamadınız golds yatırımcıyı neden ezdirdiniz cetelere neden milletin önüne koydunuz böyle sahtekarları borsaya