Ana SayfaKulisBorsanın devleri gerilimi anlatıyor---

Borsanın devleri gerilimi anlatıyor

7 / 9
Borsanın devleri gerilimi anlatıyor
15 Ağustos 2013 - 08:00 www.borsagundem.com

EVDEN ÇIKMAM, OKURUM, TV SEYREDERİM
Osman Göktan-Şeker Yatırım Genel Müdürü

Her insanın günlük yaşamında sıkıntısını atmak için mutlaka bir şeyler yapıyordur. Ben de sıkıntımı stresimi atmak için haftanın 5-6 günü akşamları 45 dakika veya 1 saat yürüyüş bandında yürüyorum. Haftanın 2 veya 3 günü kendi imkanlarım dahilinde havuz- sauna kullanırım. Hafta sonları pek dışarı çıkmıyorum çünkü İstanbul’ da hafta sonu dışarı çıkıyorsanız pazartesi işe geldiğiniz zaman daha çok stres yüklü oluyorsunuz. Onun için de ben evde kitap-gazete okurum, televizyon seyrederim ve bu da beni çok dinlendirir.
Bir de iş için gittiğim seyahatlerde, görülmesi gezilmesi gereken yerler neresiyse sınırlı zaman içerisinde de olsa mutlaka değerlendirmeye çalışıyorum. Mesela Erzurum’a gidiyorsunuz oranın taş evlerinde bir sabah kahvaltı yapmak gibi, Antep’e gidiyorsunuz Mozaik Müzesi’ni gezmek gibi, İzmir’e gittiğinizde bir Şirince’yi görmek gibi… İşte benim stres atma yöntemlerim bunlar. İş gereği Türkiye’nin hemen hemen yüzde 80’ini gezdim. Tatil olarak genelde Ege’yi tercih ediyorum ama gönlüm hep Karadeniz’den yana. Gidip gelen arkadaşlarımın anlattıklarına baktığım zaman niye şu ana kadar gitmedim diye de kendime kızıyorum…

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tarık16 Ağustos 2013 23:31

    İçlerinde en çok biz küçük yatırımcıya yakın olan Ahmet Mergen üstadmış tahmin ettiğim gibi. Kendisiyle tanışıp bir çay içmek isterdim doğrusu. :)

  • flamenco7216 Ağustos 2013 09:06

    Öğleye kadar müzik flamenco,öğleyin kısa bi karın antrenmanı, saat 3 gibi deniz 1,5 saat sert aqua gym ve yüzme, akşam haftada 4 gün klasik romanlar(tercihen Rus) kalan günler Bodrum yat klüp kaliteli live müzik ve kırmızı şarap...Nasıl olsa hissesini aldığım şirketlerler benim adıma çalışıyorlar..(Haziran - Ekim yaz sezonu programı) dileyene diyet listesi de veririm hoccaaa:):)..Bende borsa kaynaklı stres pek olmazz..

  • NEHİR ER/MALİ ANALİST15 Ağustos 2013 14:23

    Borsa stresini atmak için ben streteji içerikli kitaplar okuyorum,saunaya gidiyorum,denize giriyorum,ve resim yapıyorum,7-8 kilometre yürüyorum haftada en az 2 kez.

  • H İ K A Y E ..15 Ağustos 2013 11:52

    Bu tip araştırmaları bence yeni piyasaya girmişler ile değil 25 - 30 yılık sermaye piyasasında olanlarla yapmalısınız , hiç heyecan vermiyorlar .bence anlattıkları hikaye ..istisna mı yok yok ..

  • Oha15 Ağustos 2013 10:10

    Bir yatirimci da cikip, "bunlar sagolsunlar uzun vadede portföyume iyi prim yaptirdilar" desin.