Ana SayfaPiyasaBu eğitimle 30 yıllık rüyam gerçek oldu---

Bu eğitimle 30 yıllık rüyam gerçek oldu

7 / 7
Bu eğitimle 30 yıllık rüyam gerçek oldu
05 Şubat 2014 - 13:27 www.borsagundem.com

ÖĞRENCİ ARKADAŞLARIMA BORSA OKULU’NU ANLATIYORUM, HEPSİ GELMEK İSTİYOR

-Peki, borsa hakkında veya Sermaye Piyasaları hakkında daha önce bir fikriniz var mıydı? Yoksa eğer, aldığın eğitimden sonra nasıl ifade edebilirsiniz?

-Arif Hocam’dan aldığım eğitimden bahsedeyim; Sermaye Piyasaları çok yönlü bir sektör. Devletin her sektörüne çözüm olabilecek bir yapıya sahip. İstihdamdan tutun da çok çeşitli yönlere etkisi var.

-Eğitime başladıktan sonra okuldaki arkadaşlarınızla sohbet ederken senin bakış açında bir farklılık oldu mu? Borsa Okulu’nu merak edip, soran oluyor mu? Eğitime katılmak isteyenler çıktı mı?

-Kesinlikle bakış açım onlara göre farklılık gösteriyor. Konuştuğumuz zaman arkadaşlarıma Borsa Okulu’nu, eğitim programını anlatıyorum. Katılmak isteyenler çok ama öğrenci olduklarından herkesin maddi olanağı bir değil.  Ayrıca bu eğitimin bende sadece okul için değil her konuda etkisi oluyor. Onların bakış açısı farklı, borsayla ilgili görüşleri farklı, işin içine girince anlıyorsunuz bunu…

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet05 Şubat 2014 20:39

    Girişimcilik ruhu doğuştan gelir herkezde olmaz.Borsa yıllık kazanç demektir .Aylığa alışmış maaşlı memur zihniyetli insan borsada yapamaz.

  • ortaboy yatırımcı05 Şubat 2014 14:25

    bu borsada para kazamak lotoyu kazanmaktan daha zor !!!

  • xyz05 Şubat 2014 13:58

    BORSA OKULUNA GİDİP, BORSAYI ÖĞRENDİNİZ AMA BORSADA PARA KAZANABİLİYORMUSUNUZ? ÖNEMLİ OLAN BU...