Ana SayfaSporBu sözler olay yaratacak---

Bu sözler olay yaratacak

3 / 7
Bu sözler olay yaratacak
27 Ağustos 2012 - 17:02 www.borsagundem.com

16- En beğendiğin futbolcu:
Şu anda Iniesta. Aslında Messi'yi de söyleyebilirim ama o zaten bir başka dünyada. Bizim gezegenimizde olan normal futbolcular arasından birisini söylemek gerekirse, Iniesta.
17 – En iyi kaleci:
Gördüğüm en iyi kaleci Taffarel'di. Ama birlikte oynadıklarım arasından Volkan'ı söyleyebilirim ve Palmeiras'ta birlikte oynadığım Marcos var. Volkan da çok kaliteli bir kaleci ama Taffarel gerçekten kusursuz, mükemmel diyebilirim.
18 – En kötü kaleci:
İyi olmayan birçok kaleciyle aynı takımda bulundum. İsmi Renato olan bir kaleci vardı, gerçekten tüm hareketlerinde, reflekslerinde zorluk yaşıyordu. Ama buna rağmen Coritiba'da uzun yıllar oynadı.
19 – En sevdiğin hakem:
Ben maç esnasında kendini olabildiğince az ortaya koyan hakemleri seviyorum. Hakem, maçın en önemli parçası olmamalı hiçbir zaman. Özel bir isim, belirli bir isim verebileceğimi sanmıyorum.
20 – En sevmediğin hakem:
Birçok sevmediğim hakem var. Az önce söylediklerimin tersi de geçerli, maç ortasında kendini öne çıkarmaya çalışan hakemleri sevmiyorum. Sanırım burada, Türkiye'de en sevmediğim şeylerden biri de bu. Hakemler maç esnasında kendilerini çok fazla ortaya koyuyorlar. Ama şunu anlamaları gerekiyor ki, o maçı oynayan, o maçı muhteşem kılan futbolculardır, hakemler değil.
21 – En yetenekli futbolcu:
Yakından gördüklerim arasında Ronaldinho. Onunla küçüklükten beri, 14-15 yaşından beri Brezilya milli takımında uzun seneleri birlikte geçirdik. İyi bir oyuncunun sahip olması gereken her şeye sahip.
22 – En yeteneksiz futbolcu:
Bugüne kadar gördüğüm en yeteneksiz futbolcu Lugano. Lugano da bunu biliyor ve söylüyor zaten. Top ayağına geldiğinde yeteneğinin yetersiz kalmasından dolayı en çok zorluk yaşadığına yakından tanık olduğum futbolcu o.
23- En çalışkan futbolcu:
Yine Lugano. Yeteneksiz olmasına rağmen 18 yıllık futbol kariyerimde gördüğüm en çok çalışan futbolcu o. Teknik olarak yetersiz olduğunu bildiği için, fizik olarak güçlü olmak adına herkesten daha çok antrenman yapıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)