Ana SayfaSporBu sözler olay yaratacak---

Bu sözler olay yaratacak

4 / 7
Bu sözler olay yaratacak
27 Ağustos 2012 - 17:02 www.borsagundem.com

24 – En tembel futbolcu:
Gökhan Gönül. Fizik olarak çok güçlü çok kaliteli bir futbolcu. 6 yıldır aynı takımda birlikte çalışıyoruz ama ben daha bir kez onun takımla birlikte yaptığımız antrenmanlar sonrası sahada kalıp da tek başına çalıştığını, ekstra bir çaba sarfettiğini görmedim. Kapasitesi oldukça fazla, biraz çalışsa bugün çok daha iyi bir oyuncu olabilirdi.
25- Seni en çok zorlayan futbolcu:
Türkiye'de beni zorlayan, markaj yapan çok fazla futbolcu var. Burada futbol güce ve markaja dayalı. Ama isim olarak vermek gerekirse, şu an aklıma gelen, hatırladığım bir isim yok.
26 – En iyi şarkı söyleyen futbolcu:
Uğur Boral. Bir çok kez onu dinleme şansım oldu. 24 saat şarkı söylüyor. Şarkı söylemeyi çok seven biri ve aynı zamanda çok da iyi söylüyor.
27 – En kötü şarkı söyleyen:
En kötü şarkı söyleyen, tabii ki Deivid. Kekemeler iyi şarkı söylediklerini düşünür ama Deivid'de bu böyle olmadı. Şarkı söylemeyi çok seviyor ama çok kötü şarkı söylüyor.
28 – En fazla yemek yiyen:
Lugano. Hatta bir deftere sevdiği yemekleri, en iyi yemek yapan yerleri not ediyor. Gittiği her ülkede yemek yediği en iyi yerler listesinde var.
29 – En fazla duşta kalan:
Bunu bilmek çok zor çünkü tesislerde olduğumuzda zaten herkes antrenmanlardan sonra kendi odasına gidiyor. Orada banyo yapıyor. Maçlardaysa zaten her zaman hızlı oluyor duşlar. Bunu bilmek, bu konuda yorum yapmak çok zor.
30 – En bonkör futbolcu:
Tanıdığım futbolcular her zaman paralarını daha iyi bir yaşam sürmek için harcıyorlar. Ben hiç dışarı çıkıp paralarını savuran ve başkaları için harcayan bir futbolcu arkadaşımı görmedim.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)