Ana SayfaSporBu sözler olay yaratacak---

Bu sözler olay yaratacak

5 / 7
Bu sözler olay yaratacak
27 Ağustos 2012 - 17:02 www.borsagundem.com

31 – En cimri futbolcu:
Kesinlikle Lugano! Lugano kazandığı paranın abartısız %98'ini eminim ki saklayıp biriktirebiliyordur, çünkü neredeyse hiç para harcamıyor.
32 – En çok konuşan futbolcu:
Özer! Tanıdığım en çok konuşan insan. Neredeyse uyurken bile konuşuyor.
33 – En az konuşan futbolcu:
Zafer Biryol. 2 yıl boyunca Fenerbahçe'de bizimle beraber oynadı ancak bizimle konuştuğu 2 gününü dahi hatırlamıyorum. En az konuşan futbolcu Zafer'di.
34 – En doğrucu futbolcu:
Türkiye'de aklıma gelen herhangi bir isim yok ancak Brezilya'dan Cesar Sampaio'nun adını verebilirim. Kendisi İspanya'da oynadı, Brezilya milli takımında oynadı. Onun her zaman her söylediğine inanabilirsiniz, her zaman doğruları söyler. Ancak Türkiye'de aklıma gelen böyle bir isim yok.
35 – En abartan futbolcu:
Serhat Akın. O her zaman bir şey anlatırken ben çok abarttığını düşünürüm. Örnek olarak, aldığı şeylerin fiyatlarını verebilirim. Bir şeyin fiyatını söylerken hep abartır. Mesela 100 liraya aldığı bir şeyi 150-200 liraya aldım diye anlatır. Yani ben ona pek inanmam, belki fiyat konusunda yanılıyor da olabilir, yanlış hatırlıyor olabilir ama genel olarak her şeyi abartarak anlatan bir isim.
36 – En şık giyinen futbolcu:
Appiah ve Emre Belözoğlu.
37 – En kötü giyinen futbolcu:
Lugano. Lugano giyimine çok dikkat etmez. Mesela bir marka ona sponsor olduysa ya da ona kıyafetler verirse, sene boyunca yalnızca o kıyafetleri giyer. Eğer böyle bir durum olmazsa da rahatça 2-3 sene önceki kıyafetlerini tekrar tekrar giyebilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)