Ana SayfaSporBu sözler olay yaratacak---

Bu sözler olay yaratacak

6 / 7
Bu sözler olay yaratacak
27 Ağustos 2012 - 17:02 www.borsagundem.com

38 – En gaddar futbolcu:
Hürriyet (Güçer)... Türkiye'de onun olduğu takıma karşı oynadığım her maçta vücudumda mutlaka en az 1-2 tane iz bırakır. Onunla girdiğimiz her mücadelenin izleri vücudumda bulunur. Toplamda yalnızca bu adamın vücudumda bıraktığı en az 7-8 kalıcı iz bulunuyor.
39 – En yumuşak futbolcu:
En sakin futbolcu Galatasaray'dan Selçuk İnan. Çok iyi, kaliteli bir insan ve kaliteli bir oyuncu. Saha içerisinde hiçbir ters müdahalesi yok. Hiç kavga ettiğini görmedim. Faul yapsa bile mutlaka özür diliyor. Her şeyi kavgaya döken, hep kavga eden futbolcuların tam tersi.
40 – Lakabın:
Bir sürü lakabım var. Koca kafa, koca ağız, koca dudak. Kimin söylediğine göre değişiyor.
41 – En sevdiğin yemek:
Feijoada. Feijoada bir yemek olmanın dışında aslında bir kültürü de temsil ediyor. Brezilya, Portekizliler tarafından sömürge altına alındığında orada yalnızca Kızılderililer vardı. Kimse Avrupalılar için çalışmak istemiyordu. Bu yüzden Avrupalıların, çalıştırmak için Afrika'dan siyahileri getirmesi gerekti. Onlara yalnızca domuz eti ve siyah fasulyeden yapılan bu yemeği veriyorlardı. O siyahiler, Brezilya kültürünü etkilediler. Tabii bu kültürün başlangıcından, 200 sene öncesinden bahsediyorum. Siyahiler daha sonra yaptıkları partilerde bu yemeği yemeye başladılar, yanında bir muz ya da bir elmayla beraber... Sonra bugüne kadar bu yemek değiştirildi, geliştirildi. Ama temelinde siyah fasulye ve domuz eti var. İçine farklı birçok malzeme de koyabilirsiniz ama eğer Feijoada'nın temelinden bahsediyorsanız, yalnızca siyah fasulye ve domut eti.
Bir Türk yemeği?
Çok az Türk yemeği yiyorum. Pide, lahmacun gibi şeyler yiyorum, onları seviyorum. Aslında Türk tatlılarının inanılmaz lezzetli olduğunu düşünüyorum ama onları da her zaman yiyemiyorum. Çünkü tatlının fazlası genelde zararlı oluyor ve ben de dikkat etmek zorundayım.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)