Ana SayfaSporÇebi: Tek yol, yardım kampanyası---

Çebi: Tek yol, yardım kampanyası

1 / 9
Çebi: Tek yol, yardım kampanyası
15 Şubat 2020 - 16:23 www.borsagundem.com

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu toplantısında gündemi değerlendirirken, eski başkan Fikret Orman ile ilgili sert eleştirilerde bulundu. Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın, Abdullah Avcı ve Beşiktaş'ın finansal sıkıntısı ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü'nün 2020 yılı birinci olağan divan kurulu toplantısı Vodafone Park'ta gerçekleştirildi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, divan kurulu toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunurken eski başkan Fikret Orman'ın bir televizyon programında kendisine yönelik sözlerine de cevap verdi.

Fikret Orman'ı sert bir dille eleştiren Ahmet Nur Çebi "Ben Fikret Orman ile ilgili bildiklerimi, bilmediklerimi burada anlatmak istemiyorum. Denetleme kurulu çalışmalara başladı. Her şeyi ortaya çıkaracağız" dedi. Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman'ı kaçmakla suçlarken "Ben Fikret Orman gibi kaçmadım, buradayım!" ifadesini kullandı.

İşte Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarından satır başları:

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali15 Şubat 2020 21:44

    45 YILLI bjk LİYİM..ZIRNIK BİLE VERMEM.ÇÖPE ATARIM...HATANIN EN BÜYÜĞÜNÜ  İSTANBUL SEÇİMLERİNDE   YAPTILAR..SPOR  SİYASETE BULAŞTIRDILAR  MİLLETİN TEPKİSİNİ ÇEKTİLER  YANLIŞ YAPTILAR..ŞİMDE E.İMAMOĞLU ABİLERİ KURTARSIN...3. LİGE  DÜŞSÜN UMURMDA DEĞİL.

  • gerçek.15 Şubat 2020 18:55

    atıp tutuyordun ne oldu batıkmı çıktı şiirket. sat hepsini altyapıdan çıkart oynasınlar.

  • Bika15 Şubat 2020 17:14

    Eski başkanlar da dönemlerinde artan borç kadar parayı kulübe bağışlasın.