Ana SayfaSporÇebi: Tek yol, yardım kampanyası---

Çebi: Tek yol, yardım kampanyası

2 / 9
Çebi: Tek yol, yardım kampanyası
15 Şubat 2020 - 16:23 www.borsagundem.com

Şuradan başlamak istiyorum, önemli konumuz futbol. Sergen hocanın gelişiyle bir hikayenin başladığını, bunun aslında özümüze dönmenin ilk adımı olduğunu ben de müjdelemek istiyorum. Bundan sonra özümüzle beraber profesyonellerimizi de oradan tercih edip yolumuza devam etmeyi planlıyoruz.

Amatörlerle ilgili olarak ise amatörlere karşı sempatimi kimseyle tartışmak istemiyorum ancak gelir-gideri birbirini dengeleyen bir yapı oluşturmamız gerekiyor. Hentbolda, basketbolda, voleybolda altyapımıza oyuncular geliyor ama biz bunları değerlendiremiyoruz. Ben istiyorum ki bu arkadaşlarımız, ana oyuncularımız olsun. Bu konuda da gerekli çalışmalara başladık. Az evvel de gördüğünüz üzere her şey yapılmış gibi gözükse de boks şubesindeki sporcularımızın nerelerde çalıştıklarını görünce ben şahsen kendimi çok kötü hissetmiştim. Bu konuda gördüğünüz gibi, kendilerini sağlıklı bir şekilde çalışacakları yerlere ulaştırdık. Allah da inşallah onlara orada başarılı olmayı nasip eder.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali15 Şubat 2020 21:44

    45 YILLI bjk LİYİM..ZIRNIK BİLE VERMEM.ÇÖPE ATARIM...HATANIN EN BÜYÜĞÜNÜ  İSTANBUL SEÇİMLERİNDE   YAPTILAR..SPOR  SİYASETE BULAŞTIRDILAR  MİLLETİN TEPKİSİNİ ÇEKTİLER  YANLIŞ YAPTILAR..ŞİMDE E.İMAMOĞLU ABİLERİ KURTARSIN...3. LİGE  DÜŞSÜN UMURMDA DEĞİL.

  • gerçek.15 Şubat 2020 18:55

    atıp tutuyordun ne oldu batıkmı çıktı şiirket. sat hepsini altyapıdan çıkart oynasınlar.

  • Bika15 Şubat 2020 17:14

    Eski başkanlar da dönemlerinde artan borç kadar parayı kulübe bağışlasın.