Ana SayfaSporÇebi: Tek yol, yardım kampanyası---

Çebi: Tek yol, yardım kampanyası

3 / 9
Çebi: Tek yol, yardım kampanyası
15 Şubat 2020 - 16:23 www.borsagundem.com

Sayın Fikret Orman 2-3 hafta önce bir programa katıldı. Orada bazı konuşmalar yaptı. Kendisi ile ilgili bildiğim ve bilmediğim şeyleri burada konuşmak istemiyorum çünkü artık denetleme başlamıştır. Dolayısıyla o konulara girmeyi düşünmüyorum ama şahsımla ilgili söylediği şeylere son bir kez cevap vermek istiyorum, buna ihtiyacım var. Futbol A.Ş.'de Sayın Fikret Orman ibra edilmedi. Bununla ilgili kızgın olduğunu programdan anlamış bulunuyoruz. Ben o zaman da söyledim, bu şahsi bir konu değil. Konu Beşiktaş ise benim için her şey durur.

Biz, Abdullah Avcı'yı medya önünde nerede tartıştık? Geldiğimde zaten 6-7 maç kaybedilmişti. Siz tartıştığınız için mi kaybetti hoca? Ben hocaya gereken desteği zaten verdim ama daha sonra olmadı. Olaylara bu açıdan bakmak gerektiğini düşünüyorum. Şenol hocanın şampiyonluğu kaybettiğimiz sene, onların yöneticileri tarafından günlerce tartışıldığını ve başarısız olunmasına sebep olunduğunu çok iyi biliyorum.

Ben zamanında Futbol A.Ş.'ye girmemişim. Zamanında o kadar istekli yöneticiler vardı ki, biz ağabey olarak başımızı öne eğdik. Hepsinde ben yönetim kurulu üyesiydim. Şu anda vergi borçlarının yüzde 67'si benim yönetim kurulu üyesi olduğum şirketlere ait. Yüzde 33'ü Futbol A.Ş.'ye ait. Söz konusu kaçmak olsaydı Futbol A.Ş.'yi seçerdim. Böyle bir şey söz konusu değil.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali15 Şubat 2020 21:44

    45 YILLI bjk LİYİM..ZIRNIK BİLE VERMEM.ÇÖPE ATARIM...HATANIN EN BÜYÜĞÜNÜ  İSTANBUL SEÇİMLERİNDE   YAPTILAR..SPOR  SİYASETE BULAŞTIRDILAR  MİLLETİN TEPKİSİNİ ÇEKTİLER  YANLIŞ YAPTILAR..ŞİMDE E.İMAMOĞLU ABİLERİ KURTARSIN...3. LİGE  DÜŞSÜN UMURMDA DEĞİL.

  • gerçek.15 Şubat 2020 18:55

    atıp tutuyordun ne oldu batıkmı çıktı şiirket. sat hepsini altyapıdan çıkart oynasınlar.

  • Bika15 Şubat 2020 17:14

    Eski başkanlar da dönemlerinde artan borç kadar parayı kulübe bağışlasın.