Ana SayfaSporÇebi: Tek yol, yardım kampanyası---

Çebi: Tek yol, yardım kampanyası

4 / 9
Çebi: Tek yol, yardım kampanyası
15 Şubat 2020 - 16:23 www.borsagundem.com

Futbol A.Ş.'de yönetim kurulu üyesi değilim çünkü orada inandığım bir ekip kurdum. SGK primlerinden kaçtığım, abesle iştigaldir. Ben hiçbir yerden onun kaçtığı gibi kaçmadım. O burayı yüz üstü bırakarak gitmiştir. Bir de sebep olarak taraftarı gösteriyorsunuz. Sonra genel kurullarda üniversite mezunu genç çocukları alıp arka tarafta dövdürdünüz? Hadi, orada konuşan çocuğu alıp dövüyorsunuz da burada size bu hakareti yapan kişiye neden gerekeni yapmıyorsunuz çünkü kullanacaksınız.

Ben Futbol A.Ş.'den 2 milyon TL'yi Beşiktaş'a geçirmişim ve oradan da paramı alıp gitmişim. Paramı aldım ya; çalmadım ki. Sen de koydun para, 1 senede aldın. Ben ise 6 senede aldım. Tamer Kıran, 6 sene boyunca koyduğu parayı alamadı. Ya biraz adaletli vicdanlı olun. Benim paramın bu kadar konuşulmasını gerektirecek bir konu yok.

Diğer bir konu; Siz profesyonelleri gönderiyorsanız onlar da sizinle çalışmama hakkına sahip, deniliyor. Biz bunu tartışmıyoruz ki. Burası koca bir Beşiktaş. Kapıda beklemiş, maaş almış 5-10 sene. Ondan sonra gidecek. Biz yoksa gidip gitmemesini tartışmıyoruz. İstifa edebilir, çalışmak istemeyebilir ama niye biz gelmeden, bize devretmeden gidiyorsunuz? Neden kaçıyorsunuz? Herkes susuyor, yok böyle bir şey...

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali15 Şubat 2020 21:44

    45 YILLI bjk LİYİM..ZIRNIK BİLE VERMEM.ÇÖPE ATARIM...HATANIN EN BÜYÜĞÜNÜ  İSTANBUL SEÇİMLERİNDE   YAPTILAR..SPOR  SİYASETE BULAŞTIRDILAR  MİLLETİN TEPKİSİNİ ÇEKTİLER  YANLIŞ YAPTILAR..ŞİMDE E.İMAMOĞLU ABİLERİ KURTARSIN...3. LİGE  DÜŞSÜN UMURMDA DEĞİL.

  • gerçek.15 Şubat 2020 18:55

    atıp tutuyordun ne oldu batıkmı çıktı şiirket. sat hepsini altyapıdan çıkart oynasınlar.

  • Bika15 Şubat 2020 17:14

    Eski başkanlar da dönemlerinde artan borç kadar parayı kulübe bağışlasın.