Ana SayfaSporÇebi: Tek yol, yardım kampanyası---

Çebi: Tek yol, yardım kampanyası

5 / 9
Çebi: Tek yol, yardım kampanyası
15 Şubat 2020 - 16:23 www.borsagundem.com

Giderayak arkadaşına loca satacaksın, 10 gün evvel verdiğin 1 milyon TL'yi de alıp gideceksin, sonra da Ahmet Çebi hırsızmış, 2 milyon Dolar'ı ona sormadan almış gibi televizyonlarda konuşacaksın. Yeter artık, işine bak. Çok üzgünüm ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

Ümraniye'de masamı toplamışım; yaramı deşti. Evet, masamı topladım. Benim oradan gitmem için bana mobbing uyguladılar. Yanındaki en yakın arkadaşlarıyla futbolcuların duyacağı şekilde arkamdan küfür ettiler. Orada mı oturmalıydım? Ben namuslu bir adamım.

Bu borç korkarım ki artarak devam edecek. 3 milyar TL borcu olan bir kulübün 450-500 milyon TL faizi var. Zaten gelirlerimiz o kadar. Biz bunu çözeceğiz, biz onun için buradayız. Bu kulüp yaşayacak namusuyla, şerefiyle ama destekle. Ben bunu tek başıma yapamam, yanımda olursanız başarırım. Beni terk ederseniz ben bir şey yapamam. Beşiktaş camiası devasa bir camia. Keşke ayda bir olsa da kurullar, ben buradan enerji alıp çıksam.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali15 Şubat 2020 21:44

    45 YILLI bjk LİYİM..ZIRNIK BİLE VERMEM.ÇÖPE ATARIM...HATANIN EN BÜYÜĞÜNÜ  İSTANBUL SEÇİMLERİNDE   YAPTILAR..SPOR  SİYASETE BULAŞTIRDILAR  MİLLETİN TEPKİSİNİ ÇEKTİLER  YANLIŞ YAPTILAR..ŞİMDE E.İMAMOĞLU ABİLERİ KURTARSIN...3. LİGE  DÜŞSÜN UMURMDA DEĞİL.

  • gerçek.15 Şubat 2020 18:55

    atıp tutuyordun ne oldu batıkmı çıktı şiirket. sat hepsini altyapıdan çıkart oynasınlar.

  • Bika15 Şubat 2020 17:14

    Eski başkanlar da dönemlerinde artan borç kadar parayı kulübe bağışlasın.