Ana SayfaSporÇebi: Tek yol, yardım kampanyası---

Çebi: Tek yol, yardım kampanyası

6 / 9
Çebi: Tek yol, yardım kampanyası
15 Şubat 2020 - 16:23 www.borsagundem.com

Ben gelmişim, para verecekmişim; Ali Koç vermiş. Ya Ali Koç rakip takımın başkanı, ne işin var senin onunla? Senin konun benimle. Ben Ali Koç değilim, beni ezmeye mi çalışıyorsun? E peki, Ali Koç para verirken sen burada başkandın, neden vermedin? Sen parayı harcayacaksın, vatandaş gelecek senin borçlarını ödeyecek. Ayıptır, bir sus artık. Başını öne eğ, bir hata yaptık de. Seni de kucaklayalım.

Hayırlı olsun diye mesaj atmış, ben cevap vermemişim. 1-2 gün evvel benim aleyhimde konuşup, bu adama oy vermeyin, diyorsun. Ben senin samimiyetine nasıl inanayım? Böyle şey olmaz arkadaşlar, bir başkan oyunu atar ve gider. 1 ay boyunca benim aleyhimde neden çalışıyorsun, ben ne yaptım sana...

Kartal Yuvaları felaketin içinde yüzüyor. Hepsi temlikli arkadaşlar. Hiçbir şey yok. Elektrik parasını ödemek için bile yok. Yapma bu sözleşmeyi, neden yaptın? Hiç olmazsa bir yerlerden 3-5 kuruş alıp çeviriyorduk kulübü.

O kendi dönemine ait 300 milyon TL'yi ödeyebilmek adına imzayı attı ve parayı alıp gitti. Hiç hoş olmadı. Sonra ne olacak burası? Biz bu şartlarda burayı çeviriyoruz. Benim burada yazan alacaklı bir param var. Bu şartlar altında çıkabileceğimiz tek bir yol kaldı; maaş kampanyası. Beşiktaş'ı, Beşiktaşlıdan başka kimse kurtaramaz ve yardımcı olamaz. Zaten başkasına da ihtiyacımız yok ki. Hazırlık bitmek üzere, en kısa zamanda huzurlarınıza geleceğiz. 1 lira da bir, bin lira da bir. Artık biz beraberiz. Sorunları beraber çözeceğiz. Birkaç sene içerisinde muhteşem bir Beşiktaş'ı beraber yaratacağız.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali15 Şubat 2020 21:44

    45 YILLI bjk LİYİM..ZIRNIK BİLE VERMEM.ÇÖPE ATARIM...HATANIN EN BÜYÜĞÜNÜ  İSTANBUL SEÇİMLERİNDE   YAPTILAR..SPOR  SİYASETE BULAŞTIRDILAR  MİLLETİN TEPKİSİNİ ÇEKTİLER  YANLIŞ YAPTILAR..ŞİMDE E.İMAMOĞLU ABİLERİ KURTARSIN...3. LİGE  DÜŞSÜN UMURMDA DEĞİL.

  • gerçek.15 Şubat 2020 18:55

    atıp tutuyordun ne oldu batıkmı çıktı şiirket. sat hepsini altyapıdan çıkart oynasınlar.

  • Bika15 Şubat 2020 17:14

    Eski başkanlar da dönemlerinde artan borç kadar parayı kulübe bağışlasın.