Ana SayfaSporÇebi: Tek yol, yardım kampanyası---

Çebi: Tek yol, yardım kampanyası

7 / 9
Çebi: Tek yol, yardım kampanyası
15 Şubat 2020 - 16:23 www.borsagundem.com

VAR konusuna gelince; açıklayın, şeffaf olun, şeffaf olmayan toplum hiçbir zaman mutlu olamaz. Yok, açıklanamaz, diyorlar. Hakkımızı Tahkim'de devam ettiriyoruz. İnşallah Tahkim hakkımızı iade edecektir. Etmezse de biliyorsunuz ki futbolda kurallar Tahkim'de bitiyor. Umarım orada sonuç elde edebiliriz.

VAR ile hakemler arasında işler neden iyi gitmiyor Sayın Başkan, diyoruz. Bazı cezalı hakemlerimizi oraya koymak durumunda kalıyoruz, cevabı geliyor. Cezalı hakemi personel eksikliği nedeniyle VAR'a koyuyorsunuz. Yurt dışından getirin. Bunların arasında ahbap-çavuş ilişkisi var. Biri birine 'abi', öteki diğerine 'amca' diyor. Göztepe maçındaki olay belli ancak bu kural hatasının IFAB'a sorulduğu ve oradan gelen değerlendirmeye göre karar verildiği söylendi. Biz de IFAB'ın gerekçeli kararının bizlere açıklanması gerektiğini istedik. Bu konuda baskı yapmaya devam edeceğiz. Hakemlerin yapmış olduğu hatalardan dolayı sadece Beşiktaş'ın değil bütün takımların etkilendiğini görüyoruz.


YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali15 Şubat 2020 21:44

    45 YILLI bjk LİYİM..ZIRNIK BİLE VERMEM.ÇÖPE ATARIM...HATANIN EN BÜYÜĞÜNÜ  İSTANBUL SEÇİMLERİNDE   YAPTILAR..SPOR  SİYASETE BULAŞTIRDILAR  MİLLETİN TEPKİSİNİ ÇEKTİLER  YANLIŞ YAPTILAR..ŞİMDE E.İMAMOĞLU ABİLERİ KURTARSIN...3. LİGE  DÜŞSÜN UMURMDA DEĞİL.

  • gerçek.15 Şubat 2020 18:55

    atıp tutuyordun ne oldu batıkmı çıktı şiirket. sat hepsini altyapıdan çıkart oynasınlar.

  • Bika15 Şubat 2020 17:14

    Eski başkanlar da dönemlerinde artan borç kadar parayı kulübe bağışlasın.