Ana SayfaSporÇebi: Tek yol, yardım kampanyası---

Çebi: Tek yol, yardım kampanyası

8 / 9
Çebi: Tek yol, yardım kampanyası
15 Şubat 2020 - 16:23 www.borsagundem.com

Futbolda, takımımızı bu süreç içerisinde tartışacak ve konuşacak durumda değiliz. Oldukça da iyiye gidiyorlar, toparlanma başladı. Dünkü maç bizi çok üzmüş olabilir ancak daha da iyi oynayan ve kenetlenmiş bir takım görmekten dolayı ümitlerimin arttığını sizlere söylemek istiyorum. Son zamanlardaki meşhur konularımızdan TFF ve hakemler konusunda yazdıklarımız ve aldığımız cevaplar var. Şunu belirtmek istiyorum ki, biz kurullarla sürekli temas halindeyiz ve gerekli baskıları hakkımızı alabilmek adına yapmaya devam ediyoruz ama bunun şeklini ve şemalini bizler arkada yapıyoruz, bize bu konuda güvenmenizi rica ediyorum.

Şunu da belirtmek istiyorum ki, artık eski ve yaşlı ve hakemler istemiyoruz çünkü bunlar bir algı oluşturmuşlar toplumda. O hatalı maçlar yönetir, bu şuraya bakar tarzı bir algı var. Artık genç hakemlerle bu işi yürütelim. Yapacaksa hatayı genç hakemler yapsın, geleceğimizi kurtaralım. Biz, fikirlerimizi dinletiyoruz, dinliyorlar ve saygı gösteriyorlar. 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali15 Şubat 2020 21:44

    45 YILLI bjk LİYİM..ZIRNIK BİLE VERMEM.ÇÖPE ATARIM...HATANIN EN BÜYÜĞÜNÜ  İSTANBUL SEÇİMLERİNDE   YAPTILAR..SPOR  SİYASETE BULAŞTIRDILAR  MİLLETİN TEPKİSİNİ ÇEKTİLER  YANLIŞ YAPTILAR..ŞİMDE E.İMAMOĞLU ABİLERİ KURTARSIN...3. LİGE  DÜŞSÜN UMURMDA DEĞİL.

  • gerçek.15 Şubat 2020 18:55

    atıp tutuyordun ne oldu batıkmı çıktı şiirket. sat hepsini altyapıdan çıkart oynasınlar.

  • Bika15 Şubat 2020 17:14

    Eski başkanlar da dönemlerinde artan borç kadar parayı kulübe bağışlasın.