Ana SayfaŞirket HaberleriDoğan Holding’in yeni planı---

Doğan Holding’in yeni planı

1 / 12
Doğan Holding’in yeni planı
05 Kasım 2019 - 13:07 www.borsagundem.com

Doğan Holding, son 1 yılın en çok konuşulan gruplarından biri. Merakın temelinde ise grubun yapacağı yeni yatırımlar yatıyor. Grubun yönetim kurulu başkanı Begüm Doğan Faralyalı, şu anda aktif olarak yeni yatırım fırsatlarına baktıkları bir dönemde olduklarını söylüyor ve ekliyor: "Çok iyi tanımlanmış yatırım kriterlerimiz doğrultusunda çalışıyoruz, görüşmeler yapıyoruz, çok sayıda şirketi inceliyor ve konuşuyoruz." Mevcut işleri ise kârlı şekilde büyüterek verimliliği artıracaklarını da söylüyor.

Doğan Holding, 2018’in en çok konuşulan gruplarından biriydi. Şirketlerini satarak büyük ölçüde medyadan çıkan grubun, nereye yatırım yapacağı merak ediliyor.

Capital Türkiye Dergisi’nden Ebru Fırat, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Doğan Faralyalı ile grubun nereye yatırım yapacağını, hangi sektörlerde arayışta olduğunu yazdı.

İşte Begüm Doğan Faralyalı’nın cevapları…

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Biliyoruz06 Kasım 2019 11:37

    Medya grubuyla yaptıkları belli olan uzaktan kurmalı bir grup. Ne yazık ki Türk insanından kazandıkları parayı Türk insanına karşı kullanan gruplardan. Zaten odak alanlarından,üretim değil finans, eğlence vb sektörlerde yer alacakları belli. Sanayi olarak Yan Sanayi demişler. Aman bu ülkeye faydanız dokunmasın.

  • hayati06 Kasım 2019 10:24

    Dohol ün çok büyük planları olduğu kesin hisseye yansıyacaktır

  • irfan05 Kasım 2019 15:38

    skbnk alsanıza  (6)