Ana SayfaŞirket HaberleriDoğan Holding’in yeni planı---

Doğan Holding’in yeni planı

10 / 12
Doğan Holding’in yeni planı
05 Kasım 2019 - 13:07 www.borsagundem.com

“DEĞER ODAKLI YÖNETİME İNANIYORUZ"

MÜFREDATA GİRECEK
İnsanlık olarak varoluşsal bir krizin içindeyiz. Kutuplaşmanın yükseldiği bir dönemde, toplumumuzun hala ortak paydada buluşabileceğini sezdikten sonra yaptığımız araştırma, dillerdeki ayrışma bir yana, birleşmeye olan özlemi de ortaya koydu. 

Farklılıklarımızdan çok benzerliklerimiz olduğunu görerek, kişisel değerlerimizi fark etmemizi sağlayan bir kutu oyunu geliştirdik.

Bu oyunu İngilizceye çeviriyoruz. Oyunumuzun küçük çocuklara yönelik uyarlamasını MEB çok beğendi; oyun müfredatta yer alacak.

İŞ DÜNYASININ ROLÜ 
Bazı sorunların çözümünü hükümetlere bırakmak yetmez. İş dünyasının bakış açısında köklü değişikliğe ihtiyaç var. Elbette sürdürülebilir olmanın temel noktası kâr etmektir. Ama biz sadece kâr değil, sosyal fayda odaklı olmayı da çok önemsiyoruz. İş dünyası olarak elimizi taşın altına koymalıyız. Sürdürülebilir bir dünya için üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor. 

SOSYAL FAYDA
Biz değer odaklı yönetime inanan bir grubuz. Değerlerimizde ilk sırada “kıymet bilmek” var. Sadece insanımızın kıymetini bilmek diye düşünmeyin; ülkemizin, toprağımızın, çevremizin, köklerimizin de değerini biliyoruz. Sosyal fayda odaklı bakış açısıyla hareket ederek, bütün şirketlerimiz için sürdürülebilirlik hedefleri belirledik. Her şirketin genel müdürü kendi şirketinin sürdürülebilirlik alanında neler yapacağını belirliyor; bunları yıllık KPI’larının içine koyuyoruz. 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Biliyoruz06 Kasım 2019 11:37

    Medya grubuyla yaptıkları belli olan uzaktan kurmalı bir grup. Ne yazık ki Türk insanından kazandıkları parayı Türk insanına karşı kullanan gruplardan. Zaten odak alanlarından,üretim değil finans, eğlence vb sektörlerde yer alacakları belli. Sanayi olarak Yan Sanayi demişler. Aman bu ülkeye faydanız dokunmasın.

  • hayati06 Kasım 2019 10:24

    Dohol ün çok büyük planları olduğu kesin hisseye yansıyacaktır

  • irfan05 Kasım 2019 15:38

    skbnk alsanıza  (6)