Ana SayfaŞirket HaberleriDoğan Holding’in yeni planı---

Doğan Holding’in yeni planı

12 / 12
Doğan Holding’in yeni planı
05 Kasım 2019 - 13:07 www.borsagundem.com

"GELECEK HEDEFLERİMİZ BENİ HEYECANDIRIYOR”

SORUMLULUK DUYGUSU
Ben her zaman "Her şey bir hayalle başlar” diyorum. Hiçbir zaman hayallerimi kısıtlamıyorum. Pek çok konuda bir sürü hayalim var. Buradaki görevimi bir sorumluluk duygusuyla yapıyorum. 10 yıl daha burada kalacağım diyemem. Bu, ailenin ileriye dönük kararlarıyla belirlenecek. Bizde aile bireyleri aktif yönetim kurulu üyeliğiyle grupta yer alıyor. Bana yönetim kurulu başkanlığını uygun buldular ve devam ediyorum. 

Holding işlerine çok odaklanmış durumdayım. Grubun gelecek hayalleri beni heyecanlandırıyor. Önümüzde çok iyi fırsatların olduğuna inanıyorum.

“AKTİF ROL ALACAĞIM”
İş dünyasının sorunların çözümünde aktif olarak yer alması, kârın yanı sıra sosyal faydaya odaklı bir bakış açısıyla daha sorumlu hareket etmesinin çok kritik olduğuna inanıyorum. Uluslararası platformlarda bu konuları dile getirmek beni çok besliyor. Üç yıl önce, Davos'ta kurulan iş ve Sürdürülebilir Kalkınma Komisyonu'nun üyesiydim. Bu tür kurumlarda aktif rol almayı sürdüreceğim. 

Aydın Doğan Vakfı’nın çalışmaları, Baba Beni Okula Gönder, Aile içi Şiddete Son, Güçlü Kızlar, Güçlü Yarınlar gibi imza attığımız pek çok projeyle toplumumuza fayda sağladık ve sağlamaya devam ediyoruz. Bu anlamda yapılabilecekleri çok önemsiyorum.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Biliyoruz06 Kasım 2019 11:37

    Medya grubuyla yaptıkları belli olan uzaktan kurmalı bir grup. Ne yazık ki Türk insanından kazandıkları parayı Türk insanına karşı kullanan gruplardan. Zaten odak alanlarından,üretim değil finans, eğlence vb sektörlerde yer alacakları belli. Sanayi olarak Yan Sanayi demişler. Aman bu ülkeye faydanız dokunmasın.

  • hayati06 Kasım 2019 10:24

    Dohol ün çok büyük planları olduğu kesin hisseye yansıyacaktır

  • irfan05 Kasım 2019 15:38

    skbnk alsanıza  (6)