Ana SayfaŞirket HaberleriDoğan Holding’in yeni planı---

Doğan Holding’in yeni planı

2 / 12
Doğan Holding’in yeni planı
05 Kasım 2019 - 13:07 www.borsagundem.com

-Mayıs 2018’de şirketlerinizi satarak medyadan büyük ölçüde çıktınız. Grupta nasıl bir yapı oluştu?

-2017’den itibaren daha çevik, esnek, değişime açık ve sürdürülebilirliği odağına alan bir yapılanma sürecine girmiştik. 2018’de medyadan çıktıktan sonra mevcut işlerimizde ileriye dönük değer yaratma ve büyüme planlarımıza odaklandık. Yeni sektör arayışlarımıza yoğunlaştığımız süreçle beraber, grupta çok dinamik bir yapı oluştu.

Ana iş kollarımızı enerji, akaryakıt, sanayi, finansal hizmetler, internet/eğlence ve diğerleri olarak belirledik.

Her ne kadar Türkiye zor dönemden geçse de bugünleri geride bırakacağımıza inanıyor, Türkiye’ye inanmayı ve güvenmeyi sürdürüyoruz. Doğan Holdingi ‘değer odaklı, sorumlu bir yatırım holdingi’ olarak tanımlıyoruz.

‘Doğan Yatırım Modeli’ ile grubu, stratejik önem taşıyan alanlara yatırım yapan özel sermaye fonu gibi davranan, ama köklü bir holdingin yapısını da koruyan bir konuma getirdik. Mevcut işlerimizi kârlı şekilde büyüterek verimliliği artırırken yeni yatırımlar yapıyoruz. Şu anda, aktif olarak yeni yatırım fırsatlarına baktığımız bir dönemdeyiz.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Biliyoruz06 Kasım 2019 11:37

    Medya grubuyla yaptıkları belli olan uzaktan kurmalı bir grup. Ne yazık ki Türk insanından kazandıkları parayı Türk insanına karşı kullanan gruplardan. Zaten odak alanlarından,üretim değil finans, eğlence vb sektörlerde yer alacakları belli. Sanayi olarak Yan Sanayi demişler. Aman bu ülkeye faydanız dokunmasın.

  • hayati06 Kasım 2019 10:24

    Dohol ün çok büyük planları olduğu kesin hisseye yansıyacaktır

  • irfan05 Kasım 2019 15:38

    skbnk alsanıza  (6)