Ana SayfaŞirket HaberleriDoğan Holding’in yeni planı---

Doğan Holding’in yeni planı

4 / 12
Doğan Holding’in yeni planı
05 Kasım 2019 - 13:07 www.borsagundem.com

-Kesinleşen yeni bir yatırımınız var mı?

-Çok iyi tanımlanmış yatırım kriterlerimiz doğrultusunda, aktif bir şekilde çalışıyoruz, görüşmeler yapıyoruz, çok sayıda şirketi inceliyor ve konuşuyoruz. Stratejimiz doğrultusunda 50 milyon doların altındaki fırsatlarla ilgilenmiyoruz.

-Yatırım bankacılığında neler yapacaksınız?

-Finansın geleceğine inanıyoruz. Türkiye’de sermaye ihtiyacı devam edecek. Doruk Faktoring ile başarılı bir şekilde finansman ihtiyacı olan şirketlere destek oluyoruz. Amacımız, bu tecrübeyle beraber yatırım bankacılığını da portföyümüze ekleyerek mevcut işimizi büyütmek. Ülkemizin doğru yatırım bankacılığına ihtiyacı var. Verimliliğe odaklanarak teknoloji, ilişki yönetimi ve belirli sektörlerde derinleşerek bankacılığa yeni bir soluk olacağımıza ve kaynak getireceğimize inanıyoruz. Başvurumuzu yaptık; cevap bekliyoruz.

-Finansı yeniden büyüterek medyanın yerine mi konumlandıracaksınız?

-Medya geçmişte en görünür işimiz olsa da 2008’de ciromuzun yüzde 75’ini akaryakıt perakendesi ve enerji sektörlerindeki faaliyetlerimi^ sağlıyordu. Akaryakıt perakendesi ve enerji, bugün yine ciromuzun ciddi bir kısmını oluşturuyor. yor. Bir sektörü alıp medyanın yerine koyalım gibi bir düşüncemiz yok. Önümüzdeki dönemde enerji, sanayi, finans, internet, eğlence ve gayrimenkul sektörlerine odaklanacağız. Ama bunların yanında fırsat olarak gördüğümüz, inandığımız ve 4-5 yılda değer yaratıp çıkabileceğimiz farklı sektörlerde de yatırım arayışımız sürecek. Bu noktada daha çok, özel sermaye fonu mantığıyla yaklaşacağımız işleri değerlendireceğiz.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Biliyoruz06 Kasım 2019 11:37

    Medya grubuyla yaptıkları belli olan uzaktan kurmalı bir grup. Ne yazık ki Türk insanından kazandıkları parayı Türk insanına karşı kullanan gruplardan. Zaten odak alanlarından,üretim değil finans, eğlence vb sektörlerde yer alacakları belli. Sanayi olarak Yan Sanayi demişler. Aman bu ülkeye faydanız dokunmasın.

  • hayati06 Kasım 2019 10:24

    Dohol ün çok büyük planları olduğu kesin hisseye yansıyacaktır

  • irfan05 Kasım 2019 15:38

    skbnk alsanıza  (6)