Ana SayfaŞirket HaberleriDoğan Holding’in yeni planı---

Doğan Holding’in yeni planı

7 / 12
Doğan Holding’in yeni planı
05 Kasım 2019 - 13:07 www.borsagundem.com

-Medyada kalan şirketlerinize yönelik ne gibi planlar söz konusu?

-Romanya’da büyük bir başarı hikayesi yazdık. Kanal D, bugün Romanya’nın en çok seyredilen ilk 3 kanalından biri. Romanya’da bir radyo yatırımı da yaptık. Dijitalde de önemli adımlar atıyoruz. Beş farklı portal ve daha önceden gelen internet tecrübemizle dijital işlerimizi hızla büyütüyoruz. İnternet-medya ve eğlence olarak tanımladığımız sektörde, tüm işlerimiz bizi heyecanlandırıyor. Doğan Müzik Company zaten sektörün lideri. Yabancı ortaklıklar ve iş birlikleriyle bölgesel çapta büyük bir büyüme potansiyeli görüyoruz. YouTube’da yayın yapan NetD şirketimiz, bugün dünyanın en çok izlenen 2’nci müzik kanalı. Doğan Burda Dergi grubu, sektörün öncüsü olmaya devam ediyor. Şu anda bu şirketlerde dönüşüm ihtiyaçlarını önceliklendiriyoruz. Bu alandaki başka başarılı şirketimiz de Hürriyet Emlak. 2018 sonunda Goldman Sachs ile ortaklık yaptık. Önümüzdeki 5 yılda da ciddi bir değer artışı yaratabileceğimizi öngörüyoruz.

Önceliğimiz, bu sektörlerde portföyümüzde olan Hürriyet Emlak ve DMC /NETD işlerimizi büyütmek ve değer yaratmak.

Organik ve inorganik büyüyoruz. Örneğin, Hürriyet Emlak, Innobil’i satın aldı. Mevcut işlerimizde büyüdükçe yeni işlere de bakabiliriz.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Biliyoruz06 Kasım 2019 11:37

    Medya grubuyla yaptıkları belli olan uzaktan kurmalı bir grup. Ne yazık ki Türk insanından kazandıkları parayı Türk insanına karşı kullanan gruplardan. Zaten odak alanlarından,üretim değil finans, eğlence vb sektörlerde yer alacakları belli. Sanayi olarak Yan Sanayi demişler. Aman bu ülkeye faydanız dokunmasın.

  • hayati06 Kasım 2019 10:24

    Dohol ün çok büyük planları olduğu kesin hisseye yansıyacaktır

  • irfan05 Kasım 2019 15:38

    skbnk alsanıza  (6)