Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar kuru nereye gidiyor---

Dolar kuru nereye gidiyor

1 / 7
Dolar kuru nereye gidiyor
25 Temmuz 2015 - 08:10 www.borsagundem.com

Tırmanan terör olayları, IŞİD'e operasyon ve koalisyon görüşmelerindeki belirsizlik doların hararetini yükseltirken vatandaşlar da doların geleceğini merak ediyor. Sefer Levent, Hürriyet'teki yazısında dolarla ilgili tahminlerini paylaştı. 

İşte Levent'in o yazısı:

Biz ekonomi gazetecilerinin kaderidir. Doktora hastalık, eczacıya ilaç, bilgisayarcıya program bize de dolar sorulur. Ne zaman piyasalar biraz hareketlense o malum sual sandıktan çıkar: Dolar kaç lira olur? Yine öyle oldu. Seçim sonrasında hükümet senaryolarına karşı zaten hassas hale gelen dolar kuru ard arda gelen terör olaylarıyla tırmanışa geçti. Geçtiğimiz hafta AKP-CHP koalisyon haberleriyle 2.63 TL’ye kadar gerilemişken dün 2.75 TL’yi de aştı. Şimdi herkes yine soruyor. ‘Dolar ne olur?’ Gelin beraber yanıt arayalım. Öncelikle söylemeliyim işimiz zor. Çünkü dolar kurunun ne olacağını tahmin etmemizi güçleştirecek çok sayıda faktör var.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cenk26 Temmuz 2015 05:56

    Dolar pazartesi ne olur koalisyon olurmu erken secim olurmu

  • Pusulası olmayan25 Temmuz 2015 12:03

    Bence dolar 5 lira olsun yakıt 10 lira et 100 lira ekmek 2.5 olsun seçim olmasın bu iktidar ben ölünceye kadar iktidarda kalsın ölenleri mumyalansin teşhir edilsin 14 yıldır hersey ç ok güzel hayat güzel aldığım maaşla 2 çocuk okutup kira ve giderlerini karşılıyorum tatile nereye gitsem diye düşünüyorum ama hep düşünüyorum villayami yatırımı aşamasında yoksa arazi alsam diye kara kara düşünüyorum ama bulamiyorum