Ana SayfaHisse Öneri ListesiDüşen piyasadaki en cazip 7 hisse---

Düşen piyasadaki en cazip 7 hisse

4 / 11
Düşen piyasadaki en cazip 7 hisse
14 Haziran 2013 - 08:31 www.borsagundem.com

“TREND KORUNABİLİR”
TCMB’nin son yıllarda uyguladığı politikalar sonrasında Türkiye finans sisteminin siyasi riskleri yönetme konusunda da deneyim kazandığını söyleyen Batu, gösterge tahvil faizinin yüzde 7.5 seviyesinin üzerine çıkmaması, önümüzdeki çeyrek TÜFE verilerinin olumlu sonuçlanması halinde BIST 100 endeksinin orta vadede yükselen trendini koruyabileceğini düşünüyor.
Ancak Batu, protestoların yayılarak devam etmesi durumunda finans sisteminin direncinin de test edilebileceğinden endişe ediyor. Orta vadede önemli bir destek seviyesi olan 72 bin seviyelerinin orta vadeli yükselen trendin de alt bölgesine tekabül ettiğini söyleyen Batu, hisse senedi alımı konusunda şunları belirtiyor: “Borsada bu kapsamdaki kısmi geri çekilmeler, orta ve uzun vadeli yatırımcılar için avantajlı alım bölgeleri olabilir.
Çünkü orta vadede endeks için hedefim 95 bin. Bahar aylarının başından itibaren talebin artmasına bağlı olarak gıda ve içecek sektörlerinde ivme genellikle artar. Bu dönemde BIST’te havayolları ve turizme dayalı sektörlerin önderliğinde yükseliş hamleleri etkili olabilir.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)