Ana SayfaPiyasaHisse alımı için düzeltmeyi bekleyin---

Hisse alımı için düzeltmeyi bekleyin

5 / 6
Hisse alımı için düzeltmeyi bekleyin
28 Mart 2016 - 13:51 www.borsagundem.com

80.000’in üzerinden hisse alınır diyenler ne diyor?

Tuna Yılmaz/Destek Menkul: Endekste ağırlığı olan banka, holding, otomotiv, telekom ve sanayi hisselerinden alım yapılabilir.

Gülsevin Çipli/Yapı Kredi Yatırım: Sert yükselişin adından ara düzeltmelerde bankacılık hisselerinde pozisyon alınabilir.

Vesile Şarlıoğlu/Meksa Yatırım: Endekste yaşanacak geri çekilmelerde hisse oranı artırılabilir. Banka hisseleri tercih edilebilir.

Metin Aytekin/Alan Yatırım: Bankaların değerlemelerine baktığımızda aslında endeksin yolunun olduğunu gösteriyor.

Engin Kuru/IKON Menkul: Küresel piyasalarda uzun süre faizler düşük kalacak ve MB küresel piyasalara ayak uydurarak faiz indirimine başlayabilir. Bu ihtimaller dahilinde hisse pozisyonu artırılabilir.

Berra Doğaner/Turkish Yatırım: Parasal genişleme rüzgarı gelişen piyasalar için fırsatlar oluşturabilir. BİST'te kademeli alım fırsatları oluşabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hüseyin29 Mart 2016 09:21

    Borsanın dip 26-26.500 olması demek mi...Doların 30 lira olması demek gibi bir şey yani....Nasıl bir yorum bu...

  • yılmaz28 Mart 2016 18:36

    Düz etme bitince haber verirsiniz artık..

  • Adil özdemir28 Mart 2016 14:37

    Türkiye de kumar oynatıyorlar.Bunların hepsi aynı.Borsa aynı yerde in çık -in çık yapıyor benj beni bildim bileli.O zaman buna nasıl olurda batırım aracı yerine yatırım aracı denir.Bu adamlara sorun hiç biri altın yada döviz önermez ama bizim milletin hepsi benim gibi aptal değil...Gider döviz ve altın alır kazanır.Borsaya yatıran batar.15 yıl önce ki yapı kredi bankası daha pahalıydı.Hesabını siz yapın.