Ana SayfaPiyasaHisse alımı için düzeltmeyi bekleyin---

Hisse alımı için düzeltmeyi bekleyin

6 / 6
Hisse alımı için düzeltmeyi bekleyin
28 Mart 2016 - 13:51 www.borsagundem.com

80.000’in üzerinden hisse alınmaz diyenler ne diyor?

Berrin Önder/Logos Portföy: Reel sektör nakit sıkışıklığında. Ekonominin iyiye gitmediği durumda daha çok risksiz enstrümanlar
Tunç Kertmen/Prim Menkul: Hızlı bir ralli yaşandı. Düzeltme yaşanmadan hisse alımını zamanlama olarak yanlış buluyoruz.
Emrah Silav/Atlas Portföy: Gelişmekte olan piyasalar endeksine göre Türkiye ayrışmasını bitirdi. Çok kısa sürede realize olmadan oluşan ralli havası, endeksin bu seviyelerini sorgulanır.
Erdal Aral/İş Yatırım: Risksiz faiz oranının yüksek seviyesini korumasını beklediğimizden, mevcut hisse fiyatları önümüzdeki dönemde karşılaşılabilecek potansiyel risklere karşı.
Fatih Arabacıoğlu/Deniz Portföy: Uluslararası koşullar tekrar tersine dönerse Türkiye'nin risk algısı hemen artabilir. Özellikle turizm, perakende ve inşaatta yeni riskler doğabilir ve toplam kredi büyümesi dolayısıyla bankacılık etkilenebilir.
(TALİP YILMAZ/EKONOMİST DERGİSİ)

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hüseyin29 Mart 2016 09:21

    Borsanın dip 26-26.500 olması demek mi...Doların 30 lira olması demek gibi bir şey yani....Nasıl bir yorum bu...

  • yılmaz28 Mart 2016 18:36

    Düz etme bitince haber verirsiniz artık..

  • Adil özdemir28 Mart 2016 14:37

    Türkiye de kumar oynatıyorlar.Bunların hepsi aynı.Borsa aynı yerde in çık -in çık yapıyor benj beni bildim bileli.O zaman buna nasıl olurda batırım aracı yerine yatırım aracı denir.Bu adamlara sorun hiç biri altın yada döviz önermez ama bizim milletin hepsi benim gibi aptal değil...Gider döviz ve altın alır kazanır.Borsaya yatıran batar.15 yıl önce ki yapı kredi bankası daha pahalıydı.Hesabını siz yapın.