Ana SayfaKulisGalatasaray'dan 35'lik yatırım!---

Galatasaray'dan 35'lik yatırım!

6 / 7
Galatasaray'dan 35'lik yatırım!
04 Mart 2013 - 08:28 www.borsagundem.com

Ücretin gelire oranı %60
GALATASARAY, ligi sekizinci bitirdiği sezonda galibiyet primleri ve yayın haklarıyla birlikte toplam 40.8 milyon lira almıştı. Geçtiğimiz sezon bu 73 milyon liraya çıktı. Yüzde 82'lik bir artış var. Şu ana kadar tahakkuk eden Şampiyonlar Ligi primleri ise 47 milyon liranın üzerinde. Üstelik bu artışları sağlarken giderlerimiz sadece yüzde 47 oranında arttı ve ücret gelir rasyosunda Avrupa normu olan yüzde 60'lar seviyesini yakaladık.
Federasyonun bu kararlarına alışacağız
FEDERASYONUN kararlarına alışacağız. Kurallar ya vardır ya yoktur. Varsa herkese aynı şekilde vardır. Biz sistemin sağlıklı ve hakkaniyetle yürümesini istiyoruz. Kendimize bir iyilik yapılmasını istemiyoruz.
Başbakan'ın bize karşı kötü niyetli olduğuna hiç inanmıyorum
BAŞBAKANIMIZIN spora olan sevgisini ve spora olan bağımlılığını izledim geçtiğimiz dönem içinde. Bu Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş fark etmez. Gayet tabii, o da bir takımın sempatizanıdır. O da bir takımı destekler. Artık bir kulüp taraftarı olmak alt kimliğimiz gibi oldu. Önce Türk'üz, ardından Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Beşiktaşlı ya da Trabzonsporluyuz. Başbakanımızın da bir alt kimliği var. Hakkıdır, olacaktır da. Galatasaray'a karşı kötü niyetli olduğuna hiç inanmıyorum. Böyle bir şeye ihtimal de vermiyorum. Böyle bir izlenim içinde de hiçbir zaman olmadım. Başbakan'ın mesela stat konusunda çok büyük desteği oldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)