Ana SayfaKulisGalatasaray'dan 35'lik yatırım!---

Galatasaray'dan 35'lik yatırım!

7 / 7
Galatasaray'dan 35'lik yatırım!
04 Mart 2013 - 08:28 www.borsagundem.com

Ben zengin olmayayım ama onlar da fakir kalsın
ŞU an sadece futbolda değil, sportif olarak bütün kulüplerimizde büyük gelişme var. Bunun da bana getirdiği huzur marka değerimizin güçlenmesinden geliyor. Ama maalesef rakiplerimiz bunu yanlış algıladı. Ve gördüğüm kadarıyla hem gereksiz hem de haksız yere endişeleniyorlar. Aynı yolu takip edip, hepimiz beraber güçlenip Avrupa seviyelerine gelmemiz gerekirken, hepimiz birbirimizin ayağından çekerek aşağıya çekip, "Ben zengin olmayayım da onlar da fakir kalsın" diyorlar adeta...
MARKAYA 40 MİLYON $ GETİRDİ
SNEIJDER ve Drogba transferleri çok konuşuldu. Çok pahalı oldukları söylendi. Bunlar getirisi olan transferler. Bunlar yatırım. Burak bir yatırım. Drogba bir yatırım. Farkında mısınız bir Drogba Galatasaray'ın marka değerine ne katmıştır. 10 milyon dolara değil, 30-40 milyon dolara yapamayacağım bir marka hamlesi yaptım. Sneijder de aynı şekilde. Bu oyuncular dünya çapında oyuncular. Eskiden böyle transferler yapmıyorduk ama artık yapmamız gerekiyor. Bu delice para harcamak anlamına kesinlikle gelmiyor. Bu oyuncunun bana parasını 1.5-2 yılda çıkartacağına inanıyorsam, iş hayatında olduğu gibi bu transferleri yapıyorum.
BURAK'I TUTMAK İSTİYORUZ
GÖRECEKSİNİZ hem Sneijder, hem Drogba maliyetlerini çok kısa bir zaman içerisinde çıkaracak. Gelecek sezonun sonuna kadar ikisi de paralarını çıkartmış olacak. Burak da bizim için bir yatırım. Biz hiçbir futbolcumuzu göndermek istemiyoruz. Ama her oyuncu istikbalini dışarıda aramak isteyebilir. Bu onların hakkı. Ama dışarıya gittikleri zaman da bizdeki değerleri de yükseliyor. Burası öyle bir tarla ki çok çabuk büyüyorsunuz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)