Ana SayfaPiyasaGökhan Özer’den bomba gibi mesajlar---

Gökhan Özer’den bomba gibi mesajlar

11 / 12
Gökhan Özer’den bomba gibi mesajlar
22 Ocak 2015 - 06:35 www.borsagundem.com

YABANCI YATIRIMCILARI TÜRK ŞİRKETLERİ İLE BULUŞTURDUK
-Global olarak, Portekiz’in köklü kuruluşu Espirito Santo Yatırım Bankası’nı Türkiye’de şirketlerle buluşturdunuz. Bu stratejik ortaklığın aldığı yolu anlatır mısınız?


Gökhan Özer: BESI ile olan işbirliğimiz bir yılı aşkın bir süredir devam ediyor. Portekiz kökenli BESI’nin, yurt dışında, özellikle de Avrupa, Amerika ve Hindistan’da bilinilirliği çok yüksek. Biz, BESI’nın  Türkiye’de de bilinirliğini artırmak ve oluşan sinerjiyi daha iyi ifade edebilmek için BESI’nin üst yönetimini 2014 yılı başında Türkiye’ye davet edip yatırımcılar ve firmalar ile buluşturduk.
2014 yılını BESI – Global ortaklığıyla başarılı bir şekilde tamamladık. İki adet  Londra bir adet de  Amerika olmak üzere 3 adet uluslarası konferansta yabancı yatırımcıları Türk şirketleri ile buluşturduk. 2014 yılı içinde düzenlediğimiz roadshowlarda, analistlerimiz yabancı yatırımcıları Türk şirketleri ile biraraya getirdi. Özellikle de Londra, New York ve Varşova ofislerimiz  ile güçlü müşteri  ilişkileri geliştirdik ve şu ana kadar aldığımız geri dönüşlerden başarılı bir iş çıkardığımızı söyleyebiliriz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yatırımcı22 Ocak 2015 17:19

    kıYak adam. bence röportajın Hakkını vermiş.

  • seyretmeli22 Ocak 2015 14:21

    borsa şişti artık satıp izleme zamanı.

  • ali veli..22 Ocak 2015 11:32

    emirlerin hızlanması---kime yarayack.donanımlı uyanıklara ve cakallara.. ky ne yapacak hezmanki gibi yolunacak..dahaçok ky gelsinki diyede name tuturuyorlar...daha çook para kazansınlar diye...yemezler..