Ana SayfaPiyasaHissedarın Ereğli’deki kaybı 12 milyon lira---

Hissedarın Ereğli’deki kaybı 12 milyon lira

5 / 11
Hissedarın Ereğli’deki kaybı 12 milyon lira
03 Eylül 2014 - 13:28 www.borsagundem.com

ZAYIF YAPISI KÂRDAN ÇOK ZARAR ETTİREBİLİR

SORU- Aksel Enerji’nin hali ne olacak? Sizce kısa sürede yükseliş olacak mı? 
Murat Geçit

CEVAP-Mataş Matbaacılık, 2013 yılında yaptığı Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ile unvanını “Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş.” olarak değiştirdi. Bununla birlikte firma matbaacılık faaliyetlerine devam kararı almayı da ihmal etmedi. 50 bin TL sermaye ile “MTŞ Matbaacılık Limited Şirketi” isimli firmayı kurdu ve halihazırda matbaacılık işlerini bu firma üzerinden yürütüyor. Şirket değişen ana sözleşmesine göre teorik olarak bir çok alanda olduğu gibi enerji alanında da faaliyet yürütebilme imkanına sahip bulunuyor. Hatta gerek enerji gerekse inşaat alanında iş yapmak için bir dizi alınmış kararları da bulunuyor. Ancak hayata geçirilmiş bir karar henüz söz konusu değil. Sermayesi 8 milyon TL olan şirketin, özsermayesi ise 3 milyon TL’nin altına gerilemiş durumda. Hissedeki spekülatif hareketlere göre alım yapmak kârdan çok zarar getireceğini unutmamak gerekiyor. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ DEMIRTAŞ03 Eylül 2014 23:01

    borsada temeli sağlam en ucuz hiselerden birisi defter değeri0.30 uzn vadede iyi kar edbiliriz.

  • Ender DOSAN03 Eylül 2014 21:37

    Ahmet kardeşim kendi taktiğini geliştir,zamana yayılı olarak son 10 yılın 8 inde kar etmiş temettü vermiş hisselerden topla hep al hiç satma mümkünse patronu Koç,Sabancı,Kamu,İşbank,Borusan,Alarko,Eczacı,Anadolu grubu gibi bilinen gruplar olsun (Aracı kurum çalışanıyım)

  • ahmet03 Eylül 2014 18:54

    bu aracı kurum yüzünden zarar ettim kim sorumlu aracı kurumlarda sorumlu yalnış yönlendirmeyin hep küçük yatırımcı zararda

  • ozan yılmaz03 Eylül 2014 16:45

    ATAC, LIOYS gibi işlem görmeyen hisselerin durumu ne olacak?