Ana SayfaKulisHisseyi getir, krediyi götür---

Hisseyi getir, krediyi götür

4 / 6
Hisseyi getir, krediyi götür
15 Temmuz 2013 - 08:21 www.borsagundem.com

İSLAMİ KURALLARA GÖRE DE FİNANS SAĞLIYORUZ
-ABD ve Avrupalı fonların Türkiye’ye bakış açısı nedir? Mısır’da yaşanan olaylar ve ülkemizde yaşanan bazı gerginlikler fon sağlayanları tedirgin etmiş midir?
Ramiz Aydaşgil:
Hükümetimizin ekonomik alanda gerçekleştirmiş olduğu üstün başarılar, Nasdaq gibi dev bir borsa ile stratejik ortaklık, ülkemize bakış açılarının olumlu olmasının bir göstergesidir. Zenginler kulübü için yaratılan üretim ve hizmeti ile örnek olan, borsada işlem gören, düzgün ve güzel firmalara, ICS uluslararası bankacılık kurallarına göre hızlı, ihtiyaçları oranında dünyanın en ucuz faiziyle finansman sağlamaktayız.
Diğer taraftan İslami kurallara göre de finans sağlamaktayız. Demokraside olan gelişmeler, hükümetimizin demokrasiye bakış açısıyla bütünlük kazandığı için herhangi bir endişe söz konusu olmayıp, vatandaşlarımızın demokrasiye inancının ne kadar yukarıda olduğu hususu, bahsi geçen ülkelerden bizleri ayıran en büyük farkımızdır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorumcu17 Temmuz 2013 00:17

    Tarafsız kardeşim. Sen konuyu yanlış anlamışsın. Kemal bey para senin olsa diyor. Soruna cevap veremez sanırım. Fakat Kemal bey'in yanlışı şuki. Bu fon bu tahvilleri aldığında babasının hayrına almayacaktır. Elbette bir takım işlemler yapabilir. Burada sorun şu ki; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan sen ve bankacı kardeşimiz yanlış yorumlarda bulunmadan önce konuya hakim olunuz. Yolunuz sadece karalama ve yoketme olmamalı. Sonuçta bankacılarda bu fonlardan para bulup Türkiyede piyasaya çakıp kar ediyorlar. Bankacı bey bunu biliyor da açıklamak işine gelmiyor.

  • Yorumcu17 Temmuz 2013 00:02

    Tarafsız kardeşim. Sen konuyu yanlış anlamışsın. Kemal bey para senin olsa diyor. Soruna cevap veremez sanırım. Fakat Kemal bey'in yanlışı şuki. Bu fon bu tahvilleri aldığında babasının hayrına almayacaktır. Elbette bir takım işlemler yapabilir. Burada sorun şu ki; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan sen ve bankacı kardeşimiz yanlış yorumlarda bulunmadan önce konuya hakim olunuz. Yolunuz sadece karalama ve yoketme olmamalı. Sonuçta bankacılarda bu fonlardan para bulup Türkiyede piyasaya çakıp kar ediyorlar. Bankacı bey bunu biliyor da açıklamak işine gelmiyor.

  • Tarafsız16 Temmuz 2013 22:43

    Sn. Kemal Çağ. İsmim önemli değil. Benim şirketle ilişkimin olması sizi mutlu ederdi ama sizi üzeceğim. Ben malesef şirketten birisi değilim. Kimseyide tanımam. Size bir şey soracağım. Olmayan para ile hazine bonosu alabilmek becerisine bu dünyada kaç kişi sahiptir acaba. Buna mantıklı bir cevap rica edeceğim. Birde uyarıda bulunacağım. bilgisayarınızın işletim sistemini yenileyin windows 95 kullanıyorsunuz halen sanırım.

  • Kemal Çağ16 Temmuz 2013 13:48

    "Tarafsız" rumuzlu kardeşim : Dünya'da hiç bir banka böyle bir kredi vermez. Bunu sen de biliyorsun. İsmini yaz da kim olduğunu anlayalım. Aksi takdirde bu şirketle alakan olduğunu düşünürüm. Bu para senin olsa böyle bir kredi verirmisin, yoksa daha yüksek faiz veren sabit getirili Türkiye tahvilleri mi alırsın ? Bir düşün bakalım ...

  • tektuş16 Temmuz 2013 13:08

    bu adam hakkında okadar şey yazmıştınız şimdi ne oldu*

  • Tarafsız16 Temmuz 2013 12:01

    Bankacılarda konuya dahil olmuşlar. Evet haklılar. Türkiyedeki hiçbir banka böyle kredi vermez. Senelerdir açıkladıkları karlardan belli zaten. Kendileri bu şekilde buldukları kredileri vatandaşa satmalı. Ayrıca hiç kimse bunlardan haberdar olmamalı değil mi sizce. Ballı kaymaklı karların devam etmesi lazım değil mi bankacı beyler. Tabi sizlerde elde edilen kardan payınızı alıyorsunuz.Böyle konuşmanız normal. Liborun +sı ve euriborun +sı cepte. Herkes mutlu. Maşallah.

  • Kemal Çağ16 Temmuz 2013 08:53

    Ben bankacıyım. Bu şartlarda bir krediyi hiç bir banka / finans kurumu vermez. Çok dikkatli inceleyin. Herhangi bir iş aşırı avantajlı görünüyorsa içinde başka bir iş vardır. Bu arkadaşın referansları nedir ? Geçmişte kimlerle, ne tür işler yapmıştır sorgulayın.

  • HAKKI 15 Temmuz 2013 17:50

    mutemet haklı bi referans lazım ...

  • B-M15 Temmuz 2013 17:19

    finans akışı çoğaldıkça ülkemezin ekonomideki ivmesi hızla yukarı doğru çıkmaya başlıyacaktır.Emeği geçenlere teşekkürler

  • Yorumcu15 Temmuz 2013 12:57

    Mutemet rumuzlu arkadaş. Kimin mutemetisin bilmiyorum ama yaptığın hem yanlış hemde kabız olduğunun göstergesi. Rumuzunda da belli Mutemet. Kimin tabancasını eline alıp başkasına doğrultuyorsun. Açıkla. Ayıptır ayıp. Birazda insan olun. Hayırlı işler yapanlara destek olun. Şeref kolay kazanılmaz ama bu şekilde davranırsan saniyede kaybedilir.

  • fx15 Temmuz 2013 12:34

    süper bir iş yapıyorsunuz,tebrikler..

  • borsacı15 Temmuz 2013 12:32

    zaten dünyanın hepsi dolandırıcı doğru iş yapan kimse yok ...bu memleket bu yuzden ot yolmaya devam eder zaten...biri yanlış yapınca herkese hırsız damgası vuramazsınız...bu yanlış ve ayıptır...

  • Serra15 Temmuz 2013 12:31

    Ramiz bey ve grubunu tanıyorum. yurtdışında ki A+ finans dunyaları ile çalışmaları olan kendini kanıtlamış bir başarılı iş adamıdır. Ne yazııkki hemen kıskanan insanımız çamur atmaya başladılar. Meyve veren ağacı taşladığınızı farkedebilecek zekaya sahipmisiniz?

  • Borsa15 Temmuz 2013 10:59

    Ramiz Bey, bahsettiğiniz muhteşem konuyu en sonunda halk ile paylaşmış sınız. Bakmayın siz kötü yorumlara. Sizinle ortaklık yapmak isteyen ama bilgileri yetersiz olduğu için geri çevirdiğiniz cahiller bunlar sanırım. Türkiyemize hayırlı uğurlu olsun inşallah.

  • Borsa15 Temmuz 2013 10:55

    Ramiz Bey, bahsettiğiniz muhteşem konuyu en sonunda halk ile paylaşmışsınız. Bakmayın siz kötü yorumlara. Sizinle ortaklık yapmak isteyen ama bilgileri yetersiz olduğu için geri çevirdiğiniz cahiller bunlar sanırım. Türkiyemize hayırlı uğurlu olsun inşallah.

  • Tarafsız15 Temmuz 2013 10:48

    Hemen yorum geldiğine göre doğru bir iş yapıyorlar. Türkiyede bilirsiniz meyve verecek ağaç taşlanır. Bu ne kıskançlık yahu. Bizden bir halt olmaz.

  • aman dikkat15 Temmuz 2013 09:35

    biz de benzer bir fon tarafından dolandırıldık, aman dikkat. Çok benziyor. Zarar 300 bin tl. Biz yandık siz yanmayın. Bu işin arkasında ARAP dolandırıcılar var. Bizimkisi kendini İngiltere'de yaşayan bir Ürdün'lü olarak tanıtmıştı. İsmi Abdulkerim

  • KILIÇ15 Temmuz 2013 09:33

    HAK. HUKUK. DİN VİJDAN ETİKLİGİN OLMADIGI BİR DÜZEN KURUMUNA BORSA DENİR. VURGUNCU ŞİRKET AÇAR KAPATIR HESAP SORULMAZ YATIRIMCININ KANINI SÖMÜRÜRLER HESAP SORAMAZ ORASI BATAK HANE

  • mutemet15 Temmuz 2013 09:22

    yaptığı bir tane iş göstersin

  • mutemet15 Temmuz 2013 09:20

    Yahu bu adamdan bir cacık olmaz 6 aydır piyasada aynı elbise ile dolaşıyor..:)) sizde ciddi ciddi röportaj yapmışsınız..